Бутербродний мус з копченої форелі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Бутербродный мусс из копченой форели

Слово мус французького походження і означає – піна. Звідси випливає , що для приготування мусу продукти (фрукти, ягоди , овочі , м’ясо , рибу , морепродукти , печінку ) попередньо подрібнюють до отримання однорідної маси , після чого збивають в піну. Для того щоб пінообразна структура мусу зберігалася довше , в збиті компоненти додають желатин або / і яєчні білки. Поряд з перерахованими основними компонентами в мус для надання нового смаку додають вершки , молоко , жовтки , вершкове масло і прянощі. Іноді закусочні муси не тільки охолоджують , але за деякими рецептами і запікають.

Сьогодні пропоную вам приготувати бутербродний мус з копченої форелі. Це ніжний мус – паштет для бутербродів і канапе . Прекрасний рецепт для свят і фуршетів. Підійде будь-яка червона риба холодного копчення (сьомга , форель , лосось) . Цей найпростіший ніжний мус можна подати як з крекерами і грінками , так і зі свіжими овочами – наприклад , скибочками огірка або редиски. Втім, наявність овочів зовсім не виключає хлібної складової.

Це чудова закуска з риби , просто і смачно.

Щоб приготувати бутербродний мус з копченої форелі , нам знадобиться:

  • копчена форель або лосось (очищені ) – 100 г
  • вершки – 2 ст.л.
  • майонез – 1 ст.л.
  • цибуля – 1 шт.
  • лимонний сік – 2 ст.л.
  • сіль
  • перець
  • лимон
  • зелена цибуля

Як приготувати бутербродний мус з копченої форелі :

1 . Знімаємо з форелі шкіру , видаляємо кісточки.
2 . З наших продуктів робимо пюре. Розміщуємо в блендер форель очищену , майонез , цибулю , лимонний сік , вершки. Збиваємо , поки наша суміш стає мусом . Потім солимо , перчимо.
3 . Ставимо наш мус в холодильник для охолодження.

Коли мус готовий , прикрашаємо його маленькими шматочками лимона і зеленою цибулею.

410_11_11_2012_1038

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.