Гамбургер класичний порівняно з хот- догом виглядає на перший погляд скромніше – нічого стороннього , зате можна повністю відчути смак справжнього м’яса . Гамбургери можна смажити як на сковороді , так і на грилі: тоді на них з’явиться характерний смугастий відбиток , до того ж продукти , приготовані на грилі , більш корисні.
Щоб приготувати гамбургер класичний , потрібні наступні інгредієнти (на 4 порції) :
- 400 г рубаної яловичини
- сіль , мелений чорний перець – за смаком
- 3 ст.л. рослинного масла
- 4 булочки
- листя салату
Гамбургер класичний готується наступним чином:
1 . Пропустіть м’ясо через м’ясорубку два рази , тоді гамбургери вийдуть більш соковитими .
2 . Посоліть і поперчіть фарш , додайте 2 ст.л. рослинного масла і перемішайте.
3 . Розкачайте фарш між двома шарами прозорої плівки , щоб вийшов коржик товщиною в 1 см , і виріжте чашкою або спеціальною формою основу для гамбургерів .
4 . Розігрійте на сковороді 1 л . ложку масла і обсмажте в ньому м’ясо по 3 хвилини з кожного боку.
5 . Готові гамбургери з кількома листками салату покладіть між двома половинками булочки.
Приємного апетиту!