
Рецепт гарячих бутербродів з рибою дозволить приготувати оригінальні бутерброди , смак яких не схожий ні на один інший.
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв .
Калорійність: среднекалорійние
Калорій в одній порції: 366,25
Рецепт гарячих бутербродів з рибою включає такі інгредієнти:
- білий хліб – 6-8 скибок
- смажена або варена риба – 200 г
- сирі яйця – 1-2 шт.
- сир – 100 г
- кріп , сіль , перець – за смаком
- вершкове масло 50 г
Рецепт приготування гарячих бутербродів з рибою виглядає так:
1 . Варену або смажену рибу дрібно наріжте (не забудьте видалити кістки !) І змішайте з сирими яйцями.
2 . Дрібно наріжте кріп , додайте до риби , посоліть , поперчіть і добре перемішайте.
3 . Змастіть скиби хліба вершковим маслом і викладіть поверх рибну суміш товстим шаром.
4 . Покладіть зверху або пластину сиру , або сир , натертий на тертці.
5 . Запікайте в попередньо розігрітій духовці близько 10 хвилин , щоб яйце добре « зчепилося ».
Рецепт гарячих бутербродів з рибою має й інший варіант: хліб годі й мазати маслом , а заздалегідь підсушити. Якщо ви покриєте бутерброд пластиною сиру , то він розплавиться , і вийде своєрідна «сирна шуба » , а вміст стане сюрпризом. У будь-якому варіанті це дуже смачні і корисні бутерброди.
Приємного апетиту!
Leave a Reply