Грінки з білого хліба

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Гренки из белого хлеба 1

Грінки з білого хліба – відмінна ідея для смачного і швидкого сніданку. Ця страва економить ваші сили і час, які так важливі особливо вранці. Так само хліб, приготовлений за цим рецептом, можна подати як підвечірок або дуже ситний десерт. До того ж, у цій статті представлений базовий рецепт, так що вам нічого не варто довіритися своєму кулінарному чуттю і придумати на його основі щось абсолютно новеньке.

  • Батон 1/2 штуки
  • Яйце 2 штуки
  • Цукор 1 чайна ложка
  • Масло рослинне скільки буде потрібно для смаження
  • Сіль 1 щіпка

14199333047820caf82
Батон нарізайте як зазвичай, тонкими скибочками, щоб вони легко просочилися яєчною масою і добре присмажились всередині і зовні.
1419933304583979005
Від одержаних тонких скибочок хліба потрібно відрізати скоринки, щоб готові тости були ніжними і просто танули в роті.
Якщо ви готуєте грінки для дітей, то краще розрізати цільні шматочки батона ще на дві або три рівні частини, щоб не лякати малюків великими порціями.
141993330445482745c


У глибокій мисці змішайте яйця, цукор і сіль. Скористайтеся віночком або вилкою, щоб збити масу до однорідної консистенції. Цукор і сіль повинні в підсумку повністю розчинитися, так що змішуйте все, поки не досягнете потрібного результату.
14199333042755d5e84
Коли яєчна маса буде готова, занурюйте в неї один за іншим підготовлені раніше шматочки хліба. Слідкуйте за тим, щоб кожна скибочка гарненько просочилась.
1419933304776d47829
На сковороді розігрійте невелику кількість соняшникової або іншої відповідної для смаження олії. Готуйте грінки з білого хліба на середньому вогні до утворення апетитно-рум’яної скоринки з обох сторін. Я звичайно не перевертаю хліб раніше, ніж він підсмажиться з одного боку. Важливо: якщо ваші грінки трохи підгорають зовні, але не встигають прожаритися всередині, слід ще сильніше зменшити вогонь.
14199333046482b2348
Добре прожарені грінки викладіть на одноразові паперові рушники і промокніть, позбавляючись від надлишків соняшникової олії. От і все, грінки з білого хліба повністю готові і можна приступати до сервіровки.
Грінки з білого хліба хороші як в гарячому, так і в трохи остившому вигляді. Ви можете змастити їх вершковим маслом або їсти прямо так. У будь-якому випадку вас порадує смак ароматних і досить ситних грінок. Заваріть собі ваш улюблений гарячий напій і приступайте до трапези.
– У деяких рецептах так само рекомендують додавати трохи молока.
– Готові грінки можна посипати тертим сиром, поки вони ще гарячі, таким чином ви отримаєте більш ситне і смачне блюдо.
– Так само грінки з білого хліба можна подавати з солодкими Топпінг, наприклад, з карамельним або шоколадним сиропом, а так само з різними джемами, приготованими з фруктів і ягід.
14199333046482b2348
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.