
Артишоки – городні овочі десертного типу. У сирому вигляді артишок нагадує за смаком недозрілий волоський горіх. Артишок використовується в їжі в свіжому , відвареному і консервованому вигляді.
Представляємо простий рецепт діпа з артишоків . Час приготування цієї швидкої пасти для бутербродів з артишоками всього 15 хвилин.
Щоб приготувати незвичайний дип з артишоку , вам знадобляться:
- Артишоки консервовані – 800 г
- Легкий майонез – 200 г
- Сир пармезан – 300 г
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
Як приготувати дип з артишоку :
1 . Виймемо артишоки з банок , попередньо зливши рідину.
2 . Поріжемо їх на однакові шматочки.
3 . Натремо сир на некрупній тертці.
4 . Змішаємо шматочки артишоків , майонез і натертий сир в посуді для мікрохвильової печі.
5 . Підігріємо в мікрохвильовій печі протягом 5 хвилин , при цьому будемо періодично зупиняти піч і помішувати , щоб страва підігрівалася рівномірно.
6 . Додамо за смаком сіль і мелений перець.
Отже , швидка паста для бутербродів готова. Залишається подати підсмажені скибочки хліба або вже готові хлібці . Ця страва здивує вас своїм ароматним і незвичайним смаком .
Приємного апетиту!
Leave a Reply