Діп з артишоку

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Дип из артишока

Артишоки – городні овочі десертного типу. У сирому вигляді артишок нагадує за смаком недозрілий волоський горіх. Артишок використовується в їжі в свіжому , відвареному і консервованому вигляді.
Представляємо простий рецепт діпа з артишоків . Час приготування цієї швидкої пасти для бутербродів з артишоками всього 15 хвилин.

Щоб приготувати незвичайний дип з артишоку , вам знадобляться:

  • Артишоки консервовані – 800 г
  • Легкий майонез – 200 г
  • Сир пармезан – 300 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком

Як приготувати дип з артишоку :
1 . Виймемо артишоки з банок , попередньо зливши рідину.
2 . Поріжемо їх на однакові шматочки.
3 . Натремо сир на некрупній тертці.
4 . Змішаємо шматочки артишоків , майонез і натертий сир в посуді для мікрохвильової печі.
5 . Підігріємо в мікрохвильовій печі протягом 5 хвилин , при цьому будемо періодично зупиняти піч і помішувати , щоб страва підігрівалася рівномірно.
6 . Додамо за смаком сіль і мелений перець.
Отже , швидка паста для бутербродів готова. Залишається подати підсмажені скибочки хліба або вже готові хлібці . Ця страва здивує вас своїм ароматним і незвичайним смаком .

41_15_08_2012_2085
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.