Жульєн з креветками і мідіями

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Жульен с креветками и мидиями

Якщо вам хочеться чогось незвичайного і оригінального, спробуйте відійти від стандартів, навіть у приготуванні звичних страв. Ніжний смак жульена може стати ще тонше і делікатніше, якщо додати до грибів морепродукти.
Для приготування жульена з креветками і мідіями нам знадобиться:

  • очищені креветки і мідії – по 100 г
  • печериці – 150 г
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 1 ст. л .
  • рослинне масло – 50 мл
  • борошно – 1 ст. л .
  • вершки – 150 мл
  • сир твердих сортів – 50 г
  • сіль і перець , за смаком

Спосіб приготування жульена з креветками і мідіями :
Дрібно порізати цибулю та печериці , обсмажити на олії до м’якості. Також слід трохи обсмажити морепродукти , попередньо їх посоливши .
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді , вмішуємо в нього борошно і прогріваємо до кремового кольору і легкого горіхового запаху. Вливаємо вершки ( не забуваємо постійно помішувати , щоб не утворювалося грудочок ) , варимо до густоти (2-4 хвилини).
У вершковий соус викладаємо цибулю та гриби , креветки і мідії укладаємо в кокотниці , зверху – гриби з цибулею у вершковому соусі. Все посипаємо тертим сиром , і відправляємо на 5-10 хвилин в добре розігріту духовку ( 200 градусів).

48_15_06_2011_1015

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.