Жульєн з печерицями

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Жульен с шампиньонами

Класичний рецепт жульена . Блюдо просте у приготуванні , але при цьому незмінно популярне на святкових столах і в щоденній кухні.

Щоб приготувати жульєн з печерицями нам знадобиться:

  • печериці -500 г
  • вершкове масло – 50 г
  • сир твердих сортів – 150 г
  • сметана – 250 г
  • борошно – ст. л .
  • лимонний сік -1 ч. л.
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування жульена з печерицями :
Нарізати дрібно гриби , обсмажити на вершковому маслі. Муку також обсмажити (окремо ) , змішати зі сметаною , довести до кипіння. Додати лимонний сік , посолити , зняти з плити.
Гриби укладаються в кокотниці , зверху кладеться сметанний соус і натертий сир. Блюдо ставлять у добре розігріту духовку , випікають до утворення сирної скоринки.

48_16_06_2011_1023
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!