Закуска з оселедцем на пряних хлібцях

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Закуска с сельдью на пряных хлебцах

З усього найширшого рибного асортименту вибір на оселедець впав не випадково. По-перше , ця риба – одна з найдешевших представниць свого виду , що дозволяє без втрат для бюджету включати її в щоденне меню. По-друге , оселедець має цілий арсенал корисних речовин , які сприятливо впливають на здоров’я , зовнішність і самопочуття людини. По-третє , смакові якості цієї рибки нітрохи не поступаються більш дорогим видам морських представників . А в руках вмілої господині з оселедця можна творити чудеса кулінарії. Одним з таких рецептів ми ділимося з вами сьогодні, це закуска з оселедцем на пряних хлібцях .

Якщо на момент приготування даної закуски у вас під рукою не виявилося пряних хлібців , ви можете додати трохи меленого коріандру безпосередньо в сметану.

При подачі на стіл , хлібці з оселедцем можна трохи посипати нашаткованою зеленню або прикрасити саме блюдо цільними гілочками петрушки або селери. Закуска буде дуже гарною , яскравою , і, головне , неймовірно смачною !

Кількість порцій: 8
Час приготування: 25 хв .
Калорійність: Низькокалорійний
Калорій в одній порції: 100 ккал

Для того щоб приготувати оригінальну закуску з оселедцем , вам знадобляться:

  • хлібці пряні з коріандром – 8 скибочок
  • оселедець малосольний (філе) – 1 шт.
  • сметана – 100 г
  • гірчиця – 1 ст. л .
  • буряк маринована – 2 шт.
  • огірок солоний – 1 шт.
  • каперси – 1 ст. л .
  • цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
  • цибуля зелена нарізаний – 1 ст. л .
  • яйце варене – 1 шт.
  • перець чорний мелений

Як приготувати оригінальну закуску з оселедцем :

1 . Гострим ножем акуратно розрізати кожен хлібець на 3 рівні частини.
2 . Сметану змішати з гірчицею і нарізаною зеленою цибулею.
3 . Маринований буряк , солоний огірок і червону цибулю нарізати маленькими кубиками.
4 . Каперси розрізати на половинки.
5 . До підготовлених овочів додати каперси , посипати все невеликою кількістю чорного меленого перцю , перемішати.
6 . Скибочки пряних хлібців змастити зверху сметаною. На кожен шматочок викласти невелику кількість приготовленої овочевої суміші і рівномірно розподілити .
7 . Поверх овочевої суміші покласти по скибочці оселедцевого філе і по шматочку вареного яйця.

41_07_10_2012_2251

Приємного вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.