Пропоную вам ще одну пивну закуску – просту , як 5 копійок , але дуже смачну . Правда , ще й жирну , але ж пивні закуски – вони майже всі такі. Іноді можна собі дозволити. Інгредієнта всього два – тісто філо і сир . У моєму випадку це сулугуні , але ви можете використовувати практично будь який сичужний сир – починаючи з моцарели і закінчуючи банальним ” російським” .
На додаток до закуски можна подати макательний соус – наприклад , тартар або вершково- огірковий соус з часником.
Інгредієнти на 4 порції:
- 600 г сулугуні
- 6 листів тесту філо
- рослинне масло для фритюру
Сир нарізаємо на брусочки приблизно 1 * 1 * 6 см.
Кожен брусочок загортаємо в тісто.
Смажимо в добре розігрітому фритюрі на середньому вогні до золотистої хрусткої скоринки.
Перекладаємо на паперові рушники, щоб ввібрати зайвий жир.
Подаємо гарячими.
Смачного!