Закуска з сулугуні в тісті філо

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Пропоную вам ще одну пивну закуску – просту , як 5 копійок , але дуже смачну . Правда , ще й жирну , але ж пивні закуски – вони майже всі такі. Іноді можна собі дозволити. Інгредієнта всього два – тісто філо і сир . У моєму випадку це сулугуні , але ви можете використовувати практично будь який сичужний сир – починаючи з моцарели і закінчуючи банальним ” російським” .

На додаток до закуски можна подати макательний соус – наприклад , тартар або вершково- огірковий соус з часником.
Інгредієнти на 4 порції:

  • 600 г сулугуні
  • 6 листів тесту філо
  • рослинне масло для фритюру

suluguni-v-teste-filo-1
Сир нарізаємо на брусочки приблизно 1 * 1 * 6 см.
suluguni-v-teste-filo-2
Кожен брусочок загортаємо в тісто.
suluguni-v-teste-filo-3


Смажимо в добре розігрітому фритюрі на середньому вогні до золотистої хрусткої скоринки.
Перекладаємо на паперові рушники, щоб ввібрати зайвий жир.

Подаємо гарячими.
suluguni-v-teste-filo
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!