Заливне з язика

» » » Заливне з язика
Заливне з язика

Холодець це прекрасна закуска для святкового столу. Адже готуючи холодець з фантазією можна приготувати не просто звичайне блюдо , а шедевр , від якого будуть в захваті всі ваші гості і близькі вам люди. Холодець готують з м’яса або ж морепродуктів. Сьогодні розповімо про один з найбільш делікатесних видів заливного – заливне з язика . Не варто лякатися , що ви не зможете подужати даний рецепт , адже все досить просто . Даний делікатес стане дійсною прикрасою вашого столу.

Для того щоб приготувати заливне з язика вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинячий язик – 1 кг. ,
  • желатин – 15 грам ,
  • лимон ( великий) – 1 штука ,
  • морква (середня) – 1 штука ,
  • ріпчаста цибуля – 1 головка ,
  • свіжа зелень петрушки – 0,5 пучка ,
  • сіль і спеції за смаком ,
  • вода.


Правильне приготування заливного з язика

Для початку потрібно підготувати язик до варіння. Для цього потрібно язик промити декілька раз , ретельно почистити його за допомогою ножа.

Потім перекладаємо язик в глибоку каструлю і заливаємо водою. Потім ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Після закипання додаємо в каструлю очищену моркву і ріпчасту цибулю , не забуваємо посолити і поперчити за смаком.

Далі варимо язик близько двох годин , якщо у вас є мультиварка , то цей процес можна скоротити вдвічі.

З відвареного язика слід зняти з допомогою ножа верхній шар.

З відвареної моркви потрібно вирізати різні красиві фігури , лимон нарізати тонкими часточками.

У невелику чашку наливаємо трохи бульйону , в якому слід розпустити желатин. Залишаємо його набухати хвилин на 30.

Потім набряклий желатин слід процідити і розвести двома склянками теплого бульйону.

Відварний язик нарізаємо тонкими брусочками і викладаємо в гарну форму. Зверху розкладаємо гілочки зелені і прикраси з моркви і лимона. Заливаємо розпущеним в бульйоні желатином і залишаємо мінімум на 4 години застигати.

Заливне з язика

Приємного вам апетиту!

Заливне з язика обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика