Заливні яйця

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Заливные яйца 1

Інгредієнти

  • 7 яєць
  • шинка (або карбонад, окіст, ковбаса і т.д.)
  • 100 г курячого філе
  • горошок
  • кукурудза
  • червоний болгарський перець або журавлина
  • 2 ст.л. желатину
  • зелень

293_010066bll_5941_b
Приготування

Така закуска стане прикрасою столу.
Зовсім не обов’язково використовувати начинку, зазначену в рецепті.
Додавайте, міняйте, вдосконалюйте начинку на свій смак.
Можна таким чином приготувати холодець, теж буде цікаво.
Особливо актуальні такі яйця на Великдень.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 7 штук.
293_0266bll_5944_b
Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання) в підсоленій воді.
Нам знадобиться 1 склянку бульйону, в якому варилося філе.
293_0366bll_6022_b


Желатин залити 100 мл холодної кип’яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
293_0466bll_5979_bЯйця добре вимити з содою.
Потім у яєць з тупого кінця зробити отвір діаметром приблизно 2-2.5 см.
Вилити білок і жовток в тарілочку, вони нам не знадобляться, нам потрібна тільки шкаралупа.
293_0566bll_5990_b
У теплій воді розчинити харчову соду, замочити шкаралупу (це робиться для дезінфекції).
Потім промити її гарненько під проточною водою.
293_0666bll_5954_b
Шинку (карбонад, окіст, ковбасу) нарізати невеликими кубиками.
Замість шинки можна використовувати відварене куряче філе.
293_0766bll_5957_b
Перець очистити від насіння, нарізати невеликими кубиками.
293_0858z4v_6028_b
В 1 склянці гарячого бульйону розчинити желатин.
293_0958z4v_6000_b
Шкаралупу поставити в підставку або контейнер з-під яєць, для того, щоб зручніше було викладати начинку.
На дно шкаралупи викласти зелень, перець.
293_01058z4v_6019_b
Потім додати м’ясо, горошок, кукурудзу.
293_01158z4v_6037_b
Залити бульйоном з желатином.
Поставити в холодильник на ніч.
Потім шкаралупу очистити.
293_0145hs7_6355_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.