Запечені фаршировані печериці

» » » Запечені фаршировані печериці
Запечені фаршировані печериці

Ароматна закуска з грибів , просочена м’ясним соком , з рум’яною верхівкою і розплавленого сиру стане ідеальною закускою до будь-якого святкового застілля . Якщо ви готуєте запечені фаршировані печериці на святковий стіл , то постарайтеся при виборі печериць вибрати однакові грибочки з рівними і красивими капелюшками , в такому випадку вся закуска буде гармонійною. Також не слід жаліти начинки – м’ясного фаршу , чим більше м’яса , тим смачніше блюдо. А ще, якщо у вас немає сиру Пармезан , то не засмучуйтеся , підійде будь-який сир твердих сортів.

Для того щоб приготувати запечені фаршировані печериці вам буде потрібно :

  • свіжі печериці – 0,5 кг. ,
  • м’ясний фарш (свинина) – 400 грам ,
  • сир Пармезан – 50 грам ,
  • цибуля ріпчаста – 1 штука ,
  • сіль і спеції за смаком ,
  • рослинне або оливкове масло ,
  • свіжа зелень для сервіровки.

Правильне приготування запечених фаршированих печериць

Свіжі печериці слід добре почистити , знявши шкірку з капелюшків , потім промити в холодній воді. Далі слід акуратно за допомогою ножа видалити ніжки грибів , їх можна використовувати для приготування іншої страви , нам вони не знадобляться.

Далі приготуємо м’ясну начинку. Для начинки можете використовувати будь-яке м’ясо , в даному рецепті використовується свинина. Для начинки м’ясо потрібно пропустити через м’ясорубку з дрібною решіткою , якщо такох немає , то пропускаємо м’ясо двічі.  Цибулю можете порізати дрібно або її можна пропустити через м’ясорубку. Змішуємо цибулю з фаршем , солимо і перчимо за смаком і ретельно перемішуємо.

Потім підготовленим фаршем наповнюємо капелюшки печериць , не шкодуємо фаршу , викладаємо його у вигляді « гірки» . Далі кожен грибочок слід скропити рослинним маслом.

Твердий сир слід натерти на самій дрібній тертці і потім посипати ним кожен гриб , так щоб весь фарш був покритий сиром.

Далі перекладаємо капелюшки грибів на деко , який потрібно змастити маслом , і відправляємо в духовку , розігріту до 200 ° градусів хвилин на 20 – 25.

Закуску подаємо гарячою.

Запечені фаршировані печериці

Приємного вам апетиту і з наступаючими святами !

Запечені фаршировані печериці обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика