Тарталетки з печінковим мусом, перепелиними яйцями і помідорами чері

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Тарталетки с печеночным муссом, перепелиными яйцами и помидорами черри 13

Смачна закуска!
Мус виходить дуже-дуже ніжним. Чері та перепелині яйця доповнюють смак і надають яскравість тарталетках.
Бажано використовувати маленькі тарталетки. Замість черрі можна використовувати звичайні помідори, нарізані невеликими шматочками, також, замість перепелиних яєць можна використовувати курячі.

Інгредієнти
печінковий мус:

  • 500 г курячої печінки
  • 150 мл вершків (10-20%)
  • 150 г моркви
  • 150 г цибулі
  • зелень за смаком
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

також:

тарталетки

  • перепелині яйця (близько 20 шт.)
  • помідори черрі (близько 20 шт.)

843_010088yhk_2172_b

Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 40 невеликих тарталеток.

843_0288yhk_2179_b
Цибулю дрібно нарізати.
843_03385xq_2182_b


Моркву натерти на дрібній тертці.
843_04385xq_2185_b
Зелень дрібно нарізати.
843_05385xq_2191_b
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
843_06385xq_2196_b
Додати моркву, трохи обсмажити.
843_07385xq_2202_b
Додати печінку.
Смажити, при помішуванні, протягом 15-20 хвилин.
Остудити.
843_085376g_2205_b
Готову печінку покласти в блендер, додати вершки, все подрібнити.
Якщо блендера немає, печінку можна пропустити через м’ясорубку, потім додати вершки, перемішати.
843_095376g_2211_b
До печінки додати зелень, посолити, поперчити, перемішати.
843_0105376g_2216_b
Черрі і яйця розрізати на дві частини.
843_0115376g_2223_b
У тарталетки викласти печінковий мус (за допомогою кулінарного шприца або ложкою).
843_0125376g_2234_bНа мус викласти яйця і черрі.
Прикрасити зеленню.
843_0135egc_2253_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.