Канапе з камамбером і персиком

» » Канапе з камамбером і персиком
Канапе з камамбером і персиком

Принесла вам новий рецепт в скарбничку новорічних (ну або просто святкових) закусок. Поєднання інгредієнтів злегка незвичайне, але дивно вдале. Це відмінна закуска до білого вина.
Замість консервованого персика тут добре зіграє груша або четвертинка свіжого інжиру (варіант з інжиром буде, до речі, найменш солодким). Камамбер тут взаємозамінний з брі. А ось руколою в цій страві краще не нехтувати – вона надає канапе особливий пікантний (але по при це легкий) відтінок смаку.

Інгредієнти на 20 штук:

  • тонкий багет або пара булочок для хот-догів
  • 1 шайба камамберу (125 г)
  • 3-4 половинки консервованого персика
  • 1 ст.л. вершкового сиру
  • 10 половинок волоських горіхів або горіха пекан
  • 20 листочків руколи

Канапе з камамбером і персиком
Хліб нарізаємо на скибочки товщиною 4-5 мм. Кладемо на деко і підсушуємо в духовці до хрусткого стану.
Канапе з камамбером і персиком
Сир розрізаємо на 20 шматочків.
Канапе з камамбером і персиком
Персики також нарізаємо.
Підсушений хліб змащуємо вершковим сиром, кладемо сир, персик, рукколу, четвертинку горіха. Заколюємо шпажкою.
Канапе з камамбером і персиком
Смачного!

Канапе з камамбером і персиком обновлено: Лютий 3, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика