Канапе з камамбером і персиком

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Принесла вам новий рецепт в скарбничку новорічних (ну або просто святкових) закусок. Поєднання інгредієнтів злегка незвичайне, але дивно вдале. Це відмінна закуска до білого вина.
Замість консервованого персика тут добре зіграє груша або четвертинка свіжого інжиру (варіант з інжиром буде, до речі, найменш солодким). Камамбер тут взаємозамінний з брі. А ось руколою в цій страві краще не нехтувати – вона надає канапе особливий пікантний (але по при це легкий) відтінок смаку.

Інгредієнти на 20 штук:

  • тонкий багет або пара булочок для хот-догів
  • 1 шайба камамберу (125 г)
  • 3-4 половинки консервованого персика
  • 1 ст.л. вершкового сиру
  • 10 половинок волоських горіхів або горіха пекан
  • 20 листочків руколи

kanape-s-kamamberom-i-persikom-1
Хліб нарізаємо на скибочки товщиною 4-5 мм. Кладемо на деко і підсушуємо в духовці до хрусткого стану.
kanape-s-kamamberom-i-persikom-2
Сир розрізаємо на 20 шматочків.
kanape-s-kamamberom-i-persikom-3


Персики також нарізаємо.
Підсушений хліб змащуємо вершковим сиром, кладемо сир, персик, рукколу, четвертинку горіха. Заколюємо шпажкою.
kanape-s-kamamberom-i-persikom
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.