Кошички з філо з фетою, рікоттою і шпинатом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Корзинки из фило с фетой, рикоттой и шпинатом 1

Філо, шпинат і сир – 100%-ве попадання, нагадування про дуже смачні грецькі пироги. Можуть стати відмінним легким обідом приємним доповненням пікніка.

  • 400 г помідор черрі
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 400 г шпинату
  • 200 г фети, розкришити
  • 250 г рікотти
  • 3 цибулини шалот, тонко нарізати
  • 2 ст.л. нарізаного кропу
  • 2 ст.л. дрібно натертої цедри лимона
  • 3 яйця злегка збити
  • 400 г тіста філо
  • 100 г вершкового масла, розтопити

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Розігріти духовку до 180 град. Форму для маффінів змастити маслом.
Черрі викласти на деко, застелене пергаментом і скропити оливковою олією, приправити сіллю і перцем. Запекти в духовці.
Шпинат викласти в сіль і облити окропом, щоб він опав, дати стекти. Змішати шпинат з фетою, рікоттою, шалотом, кропом і цедрою. Додати яйця і добре перемішати, приправити сіллю і перцем.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Листи фило викласти на робочу поверхню, розрізати кожен на 4 квадрата. Скласти квадрати стопкою і накрити вологим рушником. Брати по одному квадрату тіста і змащувати маслом, потім викладати в підготовлену форму для мафінів, укладаючи кожен квадрат під кутом до попереднього, щоб вся форма була рівномірно покрита. Заповнити всі комірки форми для мафінів.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Викласти шпинатну суміш у кошики з філо.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Поставити в розігріту духовку, випікати 25-30 хв.
Подати кошики з запеченими черрі
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.