Курячий рулет

Курячий рулет

Курка, напевно, найсмачніше та дієтичне м’ясо в світі. У цього м’яса чудовий смак, воно містить в собі масу корисних речовин, і найголовніше – в цьому м’ясі мало жиру, дуже важливо для людей, які ведуть здоровий спосіб життя або просто вирішили схуднути. Сьогодні ми вирішили приготувати найніжніший курячий рулет, він зможе стати прекрасною альтернативою вже піднадоївшим запеченим або тушкованим ніжкам або курки. Порадуйте себе і близьких, приготувавши курячий рулет, який зможе прикрасити не тільки повсякденний стіл, але може стати гідною прикрасою святкового столу.

Для приготування курячого рулету вам буде потрібно:

  • тушка курки – 1 штука,
  • печериці – 150 грам,
  • варене яйце – 1 штука,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • твердий сир – 100 грам,
  • часник – 2 зубчики,
  • сіль, перець за смаком,
  • майонез,
  • рослинне масло.

Як правильно приготувати курячий рулет
Для початку займемося м’ясом. Для цього від тушки відрізаємо крильця і ніжки і акуратно знімаємо шкірку. Далі грудку слід розрізати вздовж і вивернути її. Тепер акуратно видаляємо всі кісточки, щоб у вас вийшов красивий пласт курячого філе. Цей пласт слід загорнути в харчову плівку і покатати кілька разів качалкою (не відбивати молоточком). Потім часник пропускаємо через прес, змішуємо з сіллю і перцем і обмазуємо пласт філе.
Тепер приготуємо начинку. Для цього свіжі шампіньйони слід пропустити через м’ясорубку і обсмажити разом з дрібно порубаною цибулею на рослинному маслі. Готову цибулю і гриби викладаємо на підготовлений пласт м’яса. Варене яйце ріжемо на чотири частини і викладаємо посередині і все посипаємо тертим на середній тертці сиром.
Тепер пласт слід загорнути в рулет, дуже акуратно, щоб м’ясо не порвалося. Згорнутий рулет обв’язуємо ниткою або ж скріплюємо зубочистками. Верх рулету слід обмазати майонезом. Загортаємо рулет у фольгу і викладаємо на деко. Ставимо в духовку і запікаємо при температурі 200 ° протягом 45 – 60 хвилин.
Перед подачею на стіл з рулету витягуємо зубочистки або нитки і нарізаємо порційними шматочками.

Курячий рулет


Приємного апетиту!

Курячий рулет обновлено: Лютий 2, 2017 автором: Оксана
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика