Курячі рулетики з шпинатно-грибною начинкою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Куриные рулетики со шпинатно-грибной начинкой

Дуже часто ми готуємо вдома курочку , але одне і те ж, зрештою набридає. Тому я задумалася , що ж такого незвичайного приготувати для свого сімейства. І вирішила спробувати курячі рулетики зі шпинатно – грибною начинкою . Незважаючи на те , що куряча грудка – це біле нежирне м’ясо ( багато хто навіть вважають його сухуватим ) , вийшло дуже ніжне , соковите блюдо з незвичайною начинкою. У ній присутній шпинат – джерело великої кількості вітамінів , гриби , які надають незабутній смак , і сир Філадельфія, який надає соковитість і ніжність нашої начинці. В принципі приготування не зайняло дуже багато часу , зате все виглядало дуже апетитно і було з’їдено в два рахунки. Поспішаю поділитися рецептом з вами , дорогі господині . Отже, почнемо .

Щоб приготувати курячі рулетики зі шпинатному – грибною начинкою , вам знадобиться:

  • курячі грудки – 4 шт.
  • сир Філадельфія – 200 г
  • бекон – 200 г
  • шпинат – 1 пучок
  • печериці – 5 шт.
  • сіль морська – за смаком
  • перець – за смаком

Як приготувати курячі рулетики зі шпинатному – грибною начинкою :

1 . Нарізуватимемо бекон ( 100 г) невеликими шматочками. Бекон слід взяти у вигляді тонкої нарізки.
2 . Сполосніть свіжі шампіньйони , наріжемо тонкими смужками.
3 . Промиємо ретельно шпинат , обсушимо за допомогою паперового рушника , потім дрібно наріжемо .
4 . З’єднаємо у великій мисці шпинат , гриби і бекон.
5 . Посолити, поперчити отриману суміш , додамо вершковий сир. Все ретельно перемішуємо.
6 . Вимиємо курячі грудки , акуратно надріжемо гострим ножем таким чином , щоб вийшла кишенька .
7 . Начиняємо грудки шпинатному – грибною начинкою , скріплюємо кишеньку зубочисткою.
8 . Отриману курячу кишеньку обертаємо двома смужками бекону що залишився.
9 . Заздалегідь розігріємо духовку до 180 ? С.
10 . Укладемо загорнуті грудки на невелике деко щільно один до одного.
11 . Запікаємо грудки в духовці 30 хвилин. Даємо трохи охолонути , і можна подавати до столу.

Курячі рулетики з шпинатно – грибною начинкою готові. Сподіваюся , що результат вас дуже порадував.

Порада: При подачі можна кожен шматочок викласти на лист салату – вийде дуже гарне оформлення .

237_24_03_13_137

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.