Курячі фрикадельки в кунжуті

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Куриные фрикадельки в кунжуте 1

Для того щоб не набрати зайві кілограми ми дуже часто прибираємо зі своєї вечері все смачне , а іноді й зовсім не вечеряємо , що робимо даремно. Адже вечерю можна зробити дієтичною , в цьому нам допоможе курячий фарш , з якого можна приготувати курячі фрикадельки в кунжуті . Це дуже смачна закусочка , яка , якщо додати до неї підлив і будь-який гарнір стане прекрасною повноцінною вечерею. А якщо ви хочете щоб вечеря була взагалі легкою , то приготуйте до таких фрикадельок зелений салат і заправте його соєвим соусом.

Для того щоб приготувати курячі фрикадельки в кунжуті вам потрібно наступний набір інгредієнтів:

  • фарш курячий – 0,5 кг. ,
  • морква – 1 штука ,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука ,
  • панірувальні сухарі – 5 ст. ложок , .
  • яйце – 1 штука ,
  • сіль і спеції за смаком ,
  • рослинне масло ,
  • солодкий болгарський перець – 1 штука ,
  • свіжа зелень кропу – 0,5 пучка ,
  • суміш перців – 1 ч. ложка ,
  • часник – 2 – 3 зубчики ,
  • білий і чорний кунжут по 3 ст. ложки.

Правильне приготування курячих фрикадельок в кунжуті
Для початку потрібно очистити всі овочі , потім нарізати ріпчасту цибулю і часник дрібно , моркву потрібно буде натерти на дрібній тертці.

На плиту поставити сковороду і налити в неї трохи рослинного масла , розігріваємо . Всі підготовлені овочі перекладаємо в масло і обсмажуємо до м’якості, потім охолоджуємо .

У готовий курячий фарш додаємо суміш перців , сіль , панірувальні сухарі і спеції за смаком , також додаємо обсмажені овочі , все перемішуємо. Свіжу зелень кропу слід промити і дрібно порізати , потім додати в фарш , болгарський перець помити , сімена і плодоніжку , потім порізати дуже дрібно або пропустити через м’ясорубку і також додати в фарш. Потім розбиваємо яйце і ще раз ретельно вимішуємо фарш.

В окремій чашці змішуємо білий і чорний кунжут.

З готового фаршу скачуємо невеликі фрикадельки , розміром не більше волоського горіха. Потім обвалююємо кожну фрикадельку в суміші з кунжуту .

Деко застилаємо пергаментом і на нього викладаємо фрикаделі . Потім відправляємо деко в попередньо розігріту до 180 ° градусів духовку на 25 хвилин.

Готові фрикадельки перекладаємо на тарілку і подаємо на стіл.

Zakusochnye-kurinye-frikadelki-v-kunzhute-46

Приємного вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.