Лечо українське з ковбасками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Лечо украинское с колбасками

Класна штука – гормон радості серотонін. Він є – і настрій хороший . Правда , навпаки – теж вірно . Настрій хороший – серотонін виробляється . І ще одна можливість підвищити настрій – поїсти помідорів ! Чесно !

Для того щоб приготувати лечо українське з ковбасками , вам знадобляться:

  • Ковбаска копчена – 2-3 шт. або 300 г ковбаси копченої , яка є.
  • Болгарські перці різнокольорові – 4 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Сіль

Як приготувати лечо українське з ковбасками :
1.Масло розігрійте . Цибулю почистіть і поріжте півкільцями. Смажте , помішуючи , 2 хв .
2. Перець звільніть від плодоніжок і насіння. Наріжте смужками і додайте в сковорідку з цибулею. Готуйте 5-7 хв.
3. Обшпарте помідори окропом , опустіть їх у холодну воду , очистіть від шкірки. Поріжте помідори скибочками , додайте в сковорідку. Ковбаски звільніть від оболонки , наріжте кружальцями і теж викладіть на сковорідку. Ще 20 хв . тушкуйте при помішуванні.
4. Посоліть , поперчіть , додайте сире яйце. Готуйте , помішуючи , поки білок не загусне.
Лечо українське з ковбасками смачно і в гарячому , і в холодному вигляді.

412_22_08_2012_14
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.