Млинцеві мішечки з грибним жульєном

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Блинные мешочки с грибным жульеном

Ароматний грибний жульєн – одна з тих чудових страв , які радують нас не тільки чудовим смаком , але й простотою приготування! Буквально за лічені хвилини можна прикрасити стіл апетитним , смачним і ситним блюдом ! Найчастіше жульен готують і подають порційно , в кокотницях або невеликих керамічних горщиках. Я ж пропоную вам більш оригінальний спосіб – млинцеві мішечки з грибним жульєном . Повірте , що така закуска обов’язково приверне увагу ваших гостей і займе почесне місце на столі! Незвичайне оформлення знайомої всім страви зробить її просто незабутньою!
Щоб приготувати млинцеві мішечки з грибним жульєном , вам знадобиться:

  • готові млинці
  • куряче філе – 300 г
  • печериці – 300 г
  • твердий сир – 100 г
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • зелена цибуля – 2 пучка
  • майонез
  • олія соняшникова
  • масло вершкове
  • перець чорний мелений
  • сіль

Як приготувати млинцеві мішечки з грибним жульєном :
1 . Куряче філе гарненько промити під проточною водою , обсушити і нарізати соломкою або маленькими кубиками. Викласти м’ясо в сковороду з попередньо розігрітою соняшниковою олією , поперчити і посолити за смаком , періодично помішуючи , обсмажити до готовності.
2 . Печериці перебрати , очистити від сміття , промити і обсушити , виклавши на паперові рушники. Нарізати гриби кубиками або невеликими скибочками.
3 . Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння , дрібно порубати ножем.
4 . Обсмажити печериці з цибулею на вершковому маслі до золотистого кольору. Посолити і поперчити за смаком.
5 . Твердий сир натерти на тертці.
6 . Куряче філе і шампіньйони з цибулею перекласти в миску , додати тертий сир і майонез. Ретельно перемішати всі інгредієнти. Бажано додавати твердий сир в начинку , поки куряче філе і грибочки ще гарячі , адже саме в такому разі сир розплавиться і зробить смак страви більш насиченим.
7 . Зелену цибулю промити , обсушити , розібрати на окремі пір’ячка .
8 . Викласти начинку на млинці і сформувати « мішечки » , використовуючи як зав’язок пір’я зеленої цибулі .
9 . Перед подачею на стіл розігріти закуску в духовій шафі або мікрохвильовій печі.
Щоб приготувати млинці , вам знадобиться: 1 ст. борошна , 2,5 ст . молока , 2 яйця , 2 ч. л. соняшникової олії , 1 ч. л. цукру і щіпка солі. Збийте яйця з цукром , влийте в отриману суміш молоко , потім поступово , невеликими порціями , всипте борошно. Додайте в тісто олію та сіль , ретельно перемішайте і випікайте млинчики на добре розігрітій сковороді з двох сторін до золотистого кольору. Природно , що ви можете приготувати млинці і за своїм рецептом .
Для начинки ви можете використовувати як свіжі , так і заморожені або консервовані гриби. Смак і аромат страви допоможуть підкреслити ваші улюблені спеції і приправи.

410_02_10_2013_3462
Готуйте з задоволенням і смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!