Мус з копченого лосося

» » Мус з копченого лосося
Мус з копченого лосося

Цей найпростіший ніжний мус можна подати як з крекерами і грінками з білого хліба, так і зі свіжими овочами – наприклад, скибочками огірка або редиски. Втім, наявність овочів зовсім не виключає хлібної складової.
Замість лосося (сьомги) ви можете використовувати горбушу або кету гарячого копчення.

Орієнтовний час приготування: 10 хвилин + 2:00 на охолодження

Інгредієнти для мусу з копченого лосося: на 8 порцій:

  • 1 ч.л. желатину
  • 150 г лосося, горбуші або кети гарячого копчення
  • 350 г сметани жирністю 20-30%
  • 2 ч.л. лимонного соку
  • сіль за смаком

Приготування мусу з копченого лосося:

Желатин заливаємо 3 ст.л. холодної води і даємо постояти 5 хвилин. Потім ставимо на плиту і при постійному помішуванні доводимо до розчинення (не кип’ятити!). Відставляємо убік і даємо охолонути до кімнатної температури.

Мус з копченого лосося

У чашу блендера кладемо рибу, сметану і лимонний сік.

Мус з копченого лосося

Перемелює до однорідності. Солимо за смаком.

Мус з копченого лосося

Додаємо в суміш желатин і добре перемішуємо. Розкладаємо мус в невеликі мисочки і ставимо в холодильник для застигання, приблизно на 2 год.
При подачі гарніруємо свіжим кропом.

Мус з копченого лосося

Смачного!

Мус з копченого лосося обновлено: Лютий 3, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика