Мус з малосольного лосося

» » Мус з малосольного лосося
Мус з малосольного лосося

Терміново несу вам рецепт новорічної закуски – якщо ваше новорічне меню ще не затверджено і друком не завірено, вносіть в нього цей мус обов’язково. Особливо якщо любите червону рибу 😉 Готується він на “раз-два”. Варіанти подачі можна підібрати за смаком – на багеті, на крекерах, на скибочках огірка і так далі.

У блозі є ще один рецепт мусу з лосося, але він готується з риби гарячого копчення і має трохи інший смак і текстуру. Як варіант, ви можете розглянути і його.

Інгредієнти для мусу з малосольного лосося на 4-6 порцій:

  • 250 г малосольного лосося або форелі
  • 150 г вершкового сиру
  • сіль, перець і лимонний сік за смаком

 

Мус з малосольного лосося

Приготування мусу з малосольного лосося:

Кладемо в глибоку ємність вершковий сир і нарізану кубиками рибу. Вливаємо 2 ч.л. лимонного соку.

Мус з малосольного лосося

Перемелюємо за допомогою погружного блендера в практично однорідну масу.

Мус з малосольного лосося

Подаємо. Я виклала на скибочки багета і доповнила огірком, скибочкою лимона і зеленим салатом.

Мус з малосольного лосося

Смачного!

Варіанти подачі:

– На багеті,
– В профітролі,
– На крекерах,
– На скибочках огірка,
– На підсушених в духовці тостах.

Для прикраси / доповнення:

– Огірок,
– Авокадо,
– зелений салат,
-помідоркі черрі.

Мус з малосольного лосося обновлено: Лютий 3, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика