
Терміново несу вам рецепт новорічної закуски – якщо ваше новорічне меню ще не затверджено і друком не завірено, вносіть в нього цей мус обов’язково. Особливо якщо любите червону рибу 😉 Готується він на “раз-два”. Варіанти подачі можна підібрати за смаком – на багеті, на крекерах, на скибочках огірка і так далі.
У блозі є ще один рецепт мусу з лосося, але він готується з риби гарячого копчення і має трохи інший смак і текстуру. Як варіант, ви можете розглянути і його.
Інгредієнти для мусу з малосольного лосося на 4-6 порцій:
- 250 г малосольного лосося або форелі
- 150 г вершкового сиру
- сіль, перець і лимонний сік за смаком
Приготування мусу з малосольного лосося:
Кладемо в глибоку ємність вершковий сир і нарізану кубиками рибу. Вливаємо 2 ч.л. лимонного соку.
Перемелюємо за допомогою погружного блендера в практично однорідну масу.
Подаємо. Я виклала на скибочки багета і доповнила огірком, скибочкою лимона і зеленим салатом.
Смачного!
Варіанти подачі:
– На багеті,
– В профітролі,
– На крекерах,
– На скибочках огірка,
– На підсушених в духовці тостах.
Для прикраси / доповнення:
– Огірок,
– Авокадо,
– зелений салат,
-помідоркі черрі.
Leave a Reply