М’ясний рулет з брокколі і грибами

» » М’ясний рулет з брокколі і грибами
М’ясний рулет з брокколі і грибами

Повернемося до других страв. Цей рулет трохи трудомісткий в приготуванні, але результат вартий того. Брокколі через брак або за нелюбов’ю можна замінити на який-небудь інший овоч – наприклад, на цвітну капусту або дрібно посічений цукіні.
В останній редакції – я маю на увазі 2015 – страва подавалося з пюре з картоплі і брокколі. Це відмінний акомпанемент до страви.
Інгредієнти на 6 порцій:

  • 5 яєць
  • 1 велика цибулина
  • 250 г печериць
  • 150 г брокколі
  • 800 г фаршу з яловичини або змішаного
  • 3 ст.л. панірувальних сухарів
  • 1 зубчик часнику
  • сіль і мелений чорний перець за смаком

Мясний рулет з брокколі і грибами


3 яйця злегка збиваємо виделкою, солимо за смаком. Смажимо тонкий омлет на сковорідці максимального діаметру, що у вас є (в ідеалі не менше 26 см).
Мясний рулет з брокколі і грибами
Цибулю і гриби дрібно рубаємо. У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо половину нарубаної цибулі та гриби, смажимо, помішуючи, до готовності, 4-5 хвилин.
Мясний рулет з брокколі і грибами
Поки смажиться цибуля, бланшируємо брокколі в киплячій підсоленій воді протягом 4 хвилин. Відкидаємо на друшляк і обдати холодною водою, щоб капуста не втратила колір.
У фарш додаємо 1 яйце, натертий зубчик часнику, 2 ст.л. панірувальних сухарів, цибулю що залишилась, сіль і перець за смаком.
Мясний рулет з брокколі і грибами
Вимішуємо до однорідного стану.
Відварену брокколі дрібно рубаємо, змішуємо з грибами, 1 яйцем і 1 ст.л. сухарів.
Мясний рулет з брокколі і грибами
На фольгу викладаємо фарш у вигляді прямокутника розміром приблизно 40 * 25 см. Омлет розрізаємо і вкладаємо на фарш.
Мясний рулет з брокколі і грибами
Поверх омлету розподіляємо брокколі з грибами.
Мясний рулет з брокколі і грибами
Звертаємо всю конструкцію в рулет і прямо у фользі кладемо на деко.
Мясний рулет з брокколі і грибами
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності протягом приблизно 45 хвилин (кінцевий час залежить від вашої духовки). Якщо ви хочете отримати рулет з рум’яною скоринкою, за 10 хвилин до готовності зніміть з нього фольгу і дайте рулету зарум’яниться.
Готовий рулет виймаємо з духовки і даємо йому полежати 15 хвилин. Потім нарізаємо і подаємо.
У мене на гарнір – пюре з картоплі і брокколі, відсадженого через кондитерський мішок з насадкою-зірочкою.
Мясний рулет з брокколі і грибами
Смачного!

М’ясний рулет з брокколі і грибами обновлено: Лютий 3, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика