М’ясний рулет “Конфетті”

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Ця страва з розряду “Поставив і забув”. Інгредієнти змішуються, рулет формується і відправляється в духовку у формі або на деко. А ви тим часом займаєтеся іншими справами. У мене вийшов скоріше не рулет, а так звана м’ясна буханка (її я вже якось викладала). До речі, такий рулет може зберігатися в морозилці близько місяця.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 1 кг м’ясного фаршу (у мене свинина)
  • 225 г консервованої кукурудзи
  • 150 г зеленого горошку
  • 1 велика морква
  • 1 велика головка цибулі
  • 90 г панірувальних сухарів
  • 1 яйце
  • щіпка майорану
  • сіль за смаком

myasnoi-rilet-konfetti-1

Приготування:

Цибулю і моркву нарізаємо кубиками і обсмажуємо на олії до м’якості, близько 7 хвилин.

myasnoi-rilet-konfetti-2

У фарш додаємо всі інгредієнти і перемішуємо.

myasnoi-rilet-konfetti-3

Формуємо рулет. Кладемо фарш у формі поліна на подвійний лист фольги.

myasnoi-rilet-konfetti-4

І загортаємо. Краї фольги закручуємо. Повинна вийти гігантська блискуча “цукерка”.

Можна зробити простіше і перекласти масу в прямокутну форму, застелену фольгою.

Відправляємо рулет в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, близько 1 години. Готовий рулет виймаємо з духовки і даємо полежати 10 хвилин, прямо у фользі. Потім знімаємо фольгу, нарізаємо рулет і подаємо.

myasnoi-rilet-konfetti

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.