М’ясний рулет у вині

» » » М’ясний рулет у вині
М’ясний рулет у вині

Рецепт м’ясного рулету у вині, який ми хочемо вам запропонувати, включає стільки інгредієнтів в начинці, що просто очі розбігаються: і ніжний телячий фарш, і не менш ніжна куряча печінка, і гриби, і овочі, – загалом, справжній бенкет смаку! А заключним акордом тут стане вино, яке просочує рулет і надає йому воістину божественний смак.

Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 год. 30 хв.
Калорій в одній порції: 203

Щоб приготувати м’ясний рулет у вині, вам знадобиться:

  • вирізка свиняча – 1 кг

для начинки:

  • фарш телячий – 200 г
  • печінка куряча – 300 г
  • цибуля ріпчаста – 1 головка
  • печериці – 400 г (свіжі або заморожені)
  • суміш овочева (брокколі, цвітна капуста, морква) – 400-450 г (свіжі або заморожені)
  • вода для варіння – 1 л
  • чорнослив – 10-12 шт.
  • масло вершкове – 3-4 ст.л.
  • сіль, перець чорний мелений – за смаком
  • вино сухе червоне – 200-250 мл

Як приготувати м’ясний рулет у вині.

1. Свинину промити в проточній воді, обсушити і нарізати поперек волокон на відбивні. Відбивні обернути харчовою плівкою і тонко відбити кухонним молотком. Кожну відбивну посолити і поперчити за смаком з обох сторін і поки відкласти в сторону.

2. У невеликій каструлі закип’ятити воду, злегка підсолити її і відварити овочеву суміш, потім відкинути її на друшляк, щоб стекла вода. Якщо ви використовуєте заморожені овочі, то вони зазвичай вже нарізані на невеликі шматочки; якщо ж овочі свіжі, то після того як вони охолонуть, їх потрібно дрібно нарізати.

3. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на сковороді з 1-2 ст. ложками вершкового масла. Коли цибуля підрум’яниться, додати до неї дрібно нарізані шампіньйони. Печериці можна використовувати як свіжі, так і заморожені, які зазвичай вже нарізані на шматочки; їх можна викладати на сковороду, не розморожуючи. Обсмажити гриби на середньому вогні, поки вся рідина не випарується, і гриби не придбають апетитний золотистий колір.

4. Чорнослив промити, залити гарячою водою, дати постояти хвилин 10, потім воду злити, а чорнослив нарізати на дрібні шматочки.

5. Курячу печінку відварити до готовності (близько 20 хвилин), знімаючи в процесі варіння піну. Відварену печінку вийняти з води шумівкою, додати 2 ст. ложки вершкового масла і подрібнити блендером. Посолити і поперчити за смаком, додати фарш з телятини, відварені овочі, гриби з цибулею і нарізаний чорнослив. Гарненько перемішати начинку, щоб усі інгредієнти розподілилися рівномірно.

6. Тепер можна приступати до формування рулету, а точніше, рулетиків, оскільки ми будемо готувати їх, загортаючи начинку в підготовлені відбивні у вигляді рулету. Щоб вони не розгорталися, можна використовувати дерев’яні шпажки або зубочистки або просто обмотати кожен рулетик нитками. При викладанні начинки на відбивні потрібно трохи відступати від країв, щоб начинка не випадала.

7. Всі рулетики обсмажити на сковороді на вершковому маслі, потім видалити дерев’яні шпажки, перекласти рулетики у форму для запікання і залити вином. Форму з рулетиками помістити в духовку, попередньо розігріту до 220 ° C на 30-35 хвилин. В середині процесу можна перевернути рулетики, щоб вони рівномірно пропеклися і наситилися смаком і ароматом вина і виділившогося соку.

8. Готові рулетики викласти на блюдо, нарізати великими скибками і подавати до столу.

Мясний рулет у вині

Смачного!

М’ясний рулет у вині обновлено: Лютий 6, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика