
Всі ми пам’ятаємо радянські святкові столи, коли на них подавали рулет з яйцем. Цей рецепт – ностальгія за дитинством. Тільки замість яєць фігуруватимуть гриби.
Он які красені.
Все просто: жирна лопатка, цибуля, гриби, сіль.
Яйце в фарш ніколи не додаю – бо нема чого.
В якості спецій, щедро даємо сушені томати і подрібнений перець.
Добре вимісити, та й розмазати шар по дну форми.
Поверх фаршу плотненько втиснути відварені гриби і прикрити одіялком фаршу що залишився.

Прикрити фольгою, та й відправити на годинку в духовку (120С).
За 10 хв до кінця запікання, зняти фольгу і підняти температуру до 180С.
Ось така красава вийшла)))


Остудити і покласти у холодильник на ніч.
Ну а наступного дня нарізаємо, ностальгуємо і закушуємо))))
Приємного апетиту!
Leave a Reply