Я вже пару років балдію від того, як наш рідний ядрений хрін поєднується з різними – в тому числі благородними – інгредієнтами. В даному випадку, наприклад, він відмінно сусідить з лососем і авокадо.
Якщо ви захочете надати цій закусці ще більш цікаве звучання, візьміть замість багета не надто товсті скибочки чорного бородинского хліба. Підсушувати їх, звичайно ж, не потрібно.
Інгредієнти на 8-10 штук:
- 200 г малосольною лосося
- половина багета
- 1 стигле авокадо
- 125 г вершкового сиру
- 1 ч.л. готового хрону
- лимон
- сіль за смаком
Приготування:
Багет нарізаємо на скибочки, кладемо на деко, скроплюємо оливковою олією і підсушуємо в духовці при 200 градусах протягом 5-7 хвилин.
Вершковий сир змішуємо з хріном за допомогою віночка. Солимо за смаком.
Авокадо чистимо від шкірки, видаляємо кісточку. М’якоть нарізаємо скибочками і скроплюємо лимонним соком, щоб авокадо не потемніло.
Рибу нарізаємо на тонкі скибочки.
На підсушений багет кладемо крем з вершкового сиру, авокадо, рибу і скибочки лимона. Подаємо.
Смачного!!!