Міні-бутерброди з лососем і кремом з хрону

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Я вже пару років балдію від того, як наш рідний ядрений хрін поєднується з різними – в тому числі благородними – інгредієнтами. В даному випадку, наприклад, він відмінно сусідить з лососем і авокадо.

Якщо ви захочете надати цій закусці ще більш цікаве звучання, візьміть замість багета не надто товсті скибочки чорного бородинского хліба. Підсушувати їх, звичайно ж, не потрібно.

Інгредієнти на 8-10 штук:

  • 200 г малосольною лосося
  • половина багета
  • 1 стигле авокадо
  • 125 г вершкового сиру
  • 1 ч.л. готового хрону
  • лимон
  • сіль за смаком

brusketta-s-lososem-i-hrenom-1

Приготування:

Багет нарізаємо на скибочки, кладемо на деко, скроплюємо оливковою олією і підсушуємо в духовці при 200 градусах протягом 5-7 хвилин.

krostini-s-guakamole-i-krevetkami-2

Вершковий сир змішуємо з хріном за допомогою віночка. Солимо за смаком.

brusketta-s-lososem-i-hrenom-2

Авокадо чистимо від шкірки, видаляємо кісточку. М’якоть нарізаємо скибочками і скроплюємо лимонним соком, щоб авокадо не потемніло.

brusketta-s-lososem-i-hrenom-3

Рибу нарізаємо на тонкі скибочки.

kabachkovye-oladyi-s-lososem-4

На підсушений багет кладемо крем з вершкового сиру, авокадо, рибу і скибочки лимона. Подаємо.

brusketta-s-lososem-i-hrenom

Смачного!!!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!