Огірки малосольні з зеленою цибулею

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Огурцы малосольные с зелёным луком

Цього року ми спробували приготувати малосольні огірки з зеленою цибулею. Смачно з молодою картоплею!

Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 10 год.
Калорійність: Низькокалорійний Калорій в одній порції: 20 ккал

Щоб приготувати огірки малосольні з зеленою цибулею, вам знадобиться:

  • огірочки маленькі, молоді – скільки поміститься в чашку (у мене 300 грам)
  • стебла зеленої цибулі – 4-5 гілочок
  • часник – 1 головка
  • оцет 9% – 2 ст.л.
  • сіль – 1 ст.л.
  • парасольки кропу – 3 гілочки
  • вода – 1 літр

Як приготувати огірки малосольні з зеленою цибулею.

Я використовувала молоді огірки, і тому не замочувала їх на довго, вони полежали в холодній воді близько години. Огірки помити, замочити і обрізати кінчики. Цибулю зелену промити і укласти на дно емальованої чашки. На цибулю викладаємо парасольки кропу. Зверху кропу присипаємо зубчики часнику. Далі укладаємо плотненько огірочки і часник. Заливаємо гарячим розсолом, який приготувати з води, оцту і солі. Накрити кришкою до охолодження, а потім відправити в холод, бажано на ніч.

Вранці смачні огірочки готові!

Огурцы малосольные с зелёным луком

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!