Цього року ми спробували приготувати малосольні огірки з зеленою цибулею. Смачно з молодою картоплею!
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 10 год.
Калорійність: Низькокалорійний Калорій в одній порції: 20 ккал
Щоб приготувати огірки малосольні з зеленою цибулею, вам знадобиться:
- огірочки маленькі, молоді – скільки поміститься в чашку (у мене 300 грам)
- стебла зеленої цибулі – 4-5 гілочок
- часник – 1 головка
- оцет 9% – 2 ст.л.
- сіль – 1 ст.л.
- парасольки кропу – 3 гілочки
- вода – 1 літр
Як приготувати огірки малосольні з зеленою цибулею.
Я використовувала молоді огірки, і тому не замочувала їх на довго, вони полежали в холодній воді близько години. Огірки помити, замочити і обрізати кінчики. Цибулю зелену промити і укласти на дно емальованої чашки. На цибулю викладаємо парасольки кропу. Зверху кропу присипаємо зубчики часнику. Далі укладаємо плотненько огірочки і часник. Заливаємо гарячим розсолом, який приготувати з води, оцту і солі. Накрити кришкою до охолодження, а потім відправити в холод, бажано на ніч.
Вранці смачні огірочки готові!
Смачного!