Паштет в мультиварці

» » Паштет в мультиварці
Паштет в мультиварці

Багато людей не люблять печінку за її специфічний смак, але ж можна приготувати печінку так, що ви навіть не зрозумієте з чого зроблено блюдо. Приміром паштет з печінки, смачно і дуже ситно. Для того щоб паштет вийшов ніжнішим найкраще його готувати з курячої печінки, вона не має занадто вираженого специфічного запаху, та й ціна у неї цілком доступна, хоча готовий паштет з легкістю можна поставити на святковий стіл у вигляді смачної закуски. Та й для сніданку курячий паштет в мультиварці, в якій ми і будемо його сьогодні готувати, відмінний варіант. Паштет по праву можна вважати французькою закускою, але завдяки винахідливості наших господинь курячий паштет прижився і на наших столах, при цьому перетерпів масу змін. І так, приступаємо до приготування паштету в мультиварці. Якщо ви шукайте рецепт закусок з фото, то ця закуска для вас.

Для того щоб приготувати печінковий паштет в мультиварці вам потрібні наступні інгредієнти:

  • куряча печінка – 1 кг.,
  • вершкове масло – 150 грам,
  • яйця курячі – 5 штук,
  • вершки (високої жирності) – 400 мл.,
  • цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки,
  • часник – 5 зубчиків,
  • сіль і спеції за смаком.

Рецепт приготування паштету в мультиварці
Паштет в мультиварціДля початку потрібно промити курячу печінку в холодній воді. Видаляємо всі прожилки і переглядаємо уважно чи видалений жовч, інакше він додасть паштету гіркоту, і через це паштет буде неможливо їсти. Тепер печінку змішуємо з рубаним вершковим маслом і пропускаємо через м’ясорубку з дрібними гратами, також для цього можна використовувати блендер.
Потім потрібно очистити цибулю і зубчики часнику. Цибулю потрібно порубати невеликим кубиком і після обсмажити до прозорості в рослинному маслі, в кінці додаємо в цибулю рубаний часник. Знімаємо масу з вогню і вбиваємо в неї курячі яйця. Все ретельно пробиваємо в блендері.
Далі потрібно влити цибулево – яєчну масу в суміш з печінки і масла.
В отриману масу вливаємо вершки, ретельно все перемішуємо. Тепер потрібно додати сіль і спеції за смаком. З спеції краще віддати перевагу чорному меленому перцю і меленому мускатному горіху, саме ці спеції додадуть печеночному паштету в мультиварці незабутній смак і аромат.
Тепер потрібно змастити чашу мультиварки вершковим маслом і після виливаємо в неї підготовлену суміш інгредієнтів.
Паштет в мультиварці
Закриваємо кришку мультиварки готуємо паштет в мультиварці в режимі «Випічка» 60 хвилин. Як бачите, готувати паштет досить просто.
Після закінчення програми приготування потрібно дати паштету відстоятися в мультиварці мінімум 20 хвилин. Після витягти його з допомогою чаші для приготування на пару.
Даємо готовому паштету з курячої печінки охолонути і подаємо його на стіл прикрасивши свіжою зеленню.
Паштет в мультиварці
Смачного !!!

Паштет в мультиварці обновлено: Лютий 4, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика