Пивне фондю

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Пивное фондю

Фондю – популярне останнім часом блюдо. Швидше , це навіть не їжа як така , а суміщення прийому їжі і спілкування. Можна приготувати і фондю з пивом – спробуйте , це оригінально і смачно.
Щоб приготувати пивне фондю нам знадобиться:

  • тертий сир – 5 ст.
  • пиво – 1 л .
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • масло рослинне – 2 ст.л.
  • часник – 3-4 зубчики
  • борошно – ½ ст.
  • солодка гірчиця – 2 ч.л.
  • солодкий перець червоний

Спосіб приготування пивного фондю :
1 . Розігріти в сотейнику рослинне масло , почистити цибулю , часник , порізати і обсмажити в олії.
2 . Змішати сіль і борошно в мисці , влити склянку пива , додати гірчицю. Розмішати .
3 . Долити пиво , довести до кипіння на слабкому вогні , проварити , поки суміш не загусне.
4 . Викласти сир у сотейник , почекати , поки він розплавиться. Посипати за смаком солодким перцем.
5 . Фондю подавати з хлібом , овочами – їх наколоти на спеціальні вилки , і опускати в суміш.

412_11_05_2012_260
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.