Куряче м’ясо , завдяки своєму ніжному і делікатному смаком користується заслуженою популярністю , як у якості самостійної страви , так і в якості складової частини більш складних страв . Сьогодні ми представимо вам дуже простий і в той же час оригінальний рецепт з курячого м’яса і овочів. Дане блюдо , не дивлячись на швидке приготування , гідно прикрасить ваш урочистий банкет.
Для його приготування вам знадобляться продукти , які завжди знайдуться в холодильнику.
Інгредієнти:
- 7-8 помідорів середнього розміру
- 300 грам курячої грудинки
- 100 грам сиру
- Спеції за смаком
- майонез
Отже приступимо безпосередньо до процесу готування , для того щоб приготувати помідори , фаршировані куркою , візьмемо помідори , ретельно їх вимиємо теплою водою і видалимо верхівки гострим ножем (саме гострим , щоб не пом’яти верхівку нашої корзинки ) . Далі необхідно акуратно видалити серединку з кожного помідора , щоб вийшла порожниста корзинка , зі стінками середньої товщини. Потім займемося приготуванням начинки. Для цієї мети дрібно нарізаємо курячу грудинку , посипаємо її спеціями для курки гриль і ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Якщо є готова курка гриль , її м’ясо прекрасно підійде для приготування цієї страви, у такому випадку додатково спеції додавати не потрібно .
Наступним етапом , фаршируємо помідорні кошики начинкою що вийшла, щедро поливаємо зверху нафаршировані кошики майонезом і посипаємо сиром , попередньо потертим на середній тертці . Запікати дане блюдо необхідно в духовці при температурі 240-260 ° C. Через 15 хвилин наші помідори фаршировані курячою грудинкою готові , їх можна виймати з духовки і подавати до столу.
Для прикраси посипте помідорно – курячі кошики зеленню. Такі фаршировані помідори не залишать ваших гостей байдужими і підкреслять майстерність господині дому.
Приємного апетиту!