Пікантні рулетики з шинки

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Пикантные рулетики из ветчины

Слово « закуска » з’явилося в ужитку слов’янського народу в 17 столітті. Однак спочатку воно несло в собі дещо інший зміст, ніж у наш час. У ті часи закуска асоціювалася скоріше з сніданком, так як саме до ранкової трапези подавали не розігріваючи ,те що залишилися після вчорашньої вечері страви. З часом , приблизно до середини 18 століття , закуска стала більш нагадувати те , що на увазі ми маємо під цим словом зараз – за кілька годин до їжі на столи подавали квашену капусту , мариновані овочі та фрукти , копчене м’ясо і солону рибу. З роками закуски ставали все більшим і різноманітніші , запозичуючи страви з кухонь народів світу – паштети , мариновані гриби , бутерброди , ковбаси і так далі. Однією з закусок , популярних в сучасній кухні , є рулетики з шинки , сиру , риби і ряду інших продуктів. Сьогодні ми даруємо вам чудовий рецепт пікантних рулетиків з шинки .

Щоб приготувати пікантні рулетики з шинки , вам знадобиться:

  • шинка – 500 г
  • сир твердий – 200 г
  • часник – 2 зубчики
  • майонез – 200 г

Як приготувати пікантні рулетики з шинки :
1 . Шинку нарізати тонкими прямокутними скибочками.
2 . Твердий сир і часник натерти на дрібній тертці , заправити майонезом і ретельно перемішати.
3 . Сирну масу викласти на скибочки шинки .
4 . Згорнути шинку в рулетики і скріпити шпажками або зубочистками. Перед подачею шпажки можна вийняти.
Для приготування шинкових рулетиків з сиром можна використовувати як різні види твердих сирів , так і звичайні плавлені сирки. Якщо ви обираєте другий варіант , то перед початком приготування сирки рекомендується трохи підморозити , щоб було легше натерти їх на тертці. Над начинкою для рулетиків з шинки можна експериментувати стільки , скільки душі вашої завгодно! Ви можете додати в сир подрібнені волоські горіхи , чорнослив , білок вареного курячого яйця , креветки , обсмажені і дрібно нарізані грибочки , маслини , яблука і різну зелень ( кріп , петрушку , кінзу , селера) . Використовуючи безмежні можливості вашої фантазії , до дивовижного смаку даної закуски можна додати ще й чудове оформлення . Ви можете традиційно викласти блюдо під рулетики салатним листям або ж використовувати як « килимки » гілочки кучерявої петрушки. Якщо в процесі приготування начинки ви використовували відварений яєчний білок , то можна зробити страву ще яскравіше , змастивши кінці кожного рулетика майонезом і вмочивши в подрібнений жовток. Закуска виходить апетитною і неймовірно смачною.

41_27_11_2012_2561
Приємного апетиту вам і вашим гостям!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.