Рубаний м’ясний рулет з солодким перцем

» » » Рубаний м’ясний рулет з солодким перцем
Рубаний м’ясний рулет з солодким перцем

Сьогодні у нас на порядку денному – ще одне блюдо з простих продуктів, але з невеликою родзинкою. М’ясний рулет з начинкою з смаженого солодкого перцю з пікантною ноткою каперсів.

М’ясний фарш в моєму випадку – зі свинини, і за рахунок цього він виходить дуже соковитим. У гарячому вигляді він просто прекрасний, але і в холодному буде теж дуже і дуже непоганий. А з гарячим, до речі, може вийти дуже смачний бургер, якщо серед вас є любителі таких 😉

Інгредієнти для м’ясного рулету з солодким перцем на 6 порцій:

Для фаршу:

  • 1,2 кг свинячого фаршу
  • 1 ст.л. зернистої гірчиці
  • 1 невелика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • сіль і перець за смаком

Для начинки:

  • 1 середня цибулина
  • 3 середніх червоних перці
  • 2 зубчики часнику
  • сіль і цукор за смаком
  • 2-3 ст.л. панірувальних сухарів
  • 1 ст.л. каперсів

 

Рубаний мясний рулет з солодким перцем

Приготування м’ясного рулету:

Готуємо м’ясну частину. Дрібно рубаємо цибулю і часник. Кладемо в миску з фаршем, додаємо гірчицю, яйце, сіль і перець за смаком. Гарненько перемішуємо.

Рубаний мясний рулет з солодким перцем

Готуємо начинку. Цибулю і перець дрібно рубаємо. У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 2-3 хвилини. Додаємо солодкий перець і смажимо до м’яко хрусткого стану, близько 5 хвилин. Кладемо дрібно нарізаний часник і смажимо ще півхвилини.

Рубаний мясний рулет з солодким перцем

Перекладаємо в миску, додаємо сухарі і дрібно нарубані каперси, солимо за смаком. Перемішуємо.

Рубаний мясний рулет з солодким перцем

Фарш викладаємо у формі прямокутника на подвійний лист фольги. Поверх фаршу кладемо начинку.

Рубаний мясний рулет з солодким перцем

Загортаємо, починаючи з того боку, до якого ближче начинка. Загортаємо у фольгу і закручуємо краї, щоб вийшов циліндр.

Рубаний мясний рулет з солодким перцем

Викладаємо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, приблизно 35-40 хвилин. Наприкінці хвилин за 5 збільшуємо нагрів духовки до максимуму, знімаємо фольгу з рулету і даємо йому зарум’яниться. Або запікаємо рулет на сильно розігрітій сковороді.
Даємо полежати 10 хвилин, потім нарізаємо і подаємо.

Рубаний мясний рулет з солодким перцем

Смачного!

Рубаний м’ясний рулет з солодким перцем обновлено: Лютий 3, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика