Рулет з лаваша з грибною начинкою

» » » Рулет з лаваша з грибною начинкою
Рулет з лаваша з грибною начинкою

Рулет з лаваша з грибною начинкою – це смачна і проста закуска з лаваша, яка буде завжди красиво виглядати на святковому столі. Рецепт такого лаваша з начинкою з грибів виявиться під силу навіть початківцям кулінарам, а результат перевершить всі ваші очікування!

Інгредієнти для лаваша з грибною начинкою:

  • 3 листа тонкого лаваша (на один рулет з лаваша з начинкою)
  • 450 гр. – Свіжих грибів шампіньйонів
  • 1 шт. – Зелена цибуля
  • 400 гр. – Вершкового плавленого сиру в коробці
  • 1 пучок зелені – кріп
  • 3 ст. л. – Масла рослинного для смаження грибів
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком

Рулет з лаваша з грибною начинкою

Приготування лаваша з грибною начинкою:
Гриби помити, почистити, нарізати на тонкі пластинки.
Цибулю-порей помити, білу його частину порізати.
Сковорідку поставити на вогонь, прогріти, влити три ложки соняшникової рафінованої олії, висипати гриби, прожарити, висипати цибулю, посолити, поперчити за смаком, довести до готовності.

Рулет з лаваша з грибною начинкою

Після приготування начинку висипати в тарілку, остудити, якщо з’явиться зайве масло – злити.
Кріп помити, обсушити, дрібно нарізати.

Формування рулету з лаваша з грибною начинкою:
Лист лаваша розгорнути рівно на столі, по всій його поверхні рівномірно розкласти ложкою плавлений сир (не весь сир, частину залишити), посипати дрібно нарізаним кропом. Зверху покласти другий лист лаваша, щільно притиснувши до першого, рівномірно по всій поверхні лаваша розкласти грибну начинку і накрити щільно третім листом лаваша, нанести на нього сир і кріп.

Рулет з лаваша з грибною начинкою

Щільно згорнути лаваші в рулет, загорнути в харчову плівку, покласти в холодильник хвилин на 30. Перед подачею нарізати гострим ножем на шматочки по 4 см., Прикрасивши зеленню за бажанням.

Рулет з лаваша з грибною начинкою

Рулетики з лаваша з грибною начинкою готові.

Рулет з лаваша з грибною начинкою

Смачного!

Рулет з лаваша з грибною начинкою обновлено: Березень 2, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика