Рулет з лаваша з морквиною

» » » Рулет з лаваша з морквиною
Рулет з лаваша з морквиною

Рулет з лаваша з морквиною – дуже смачна і красива закуска, яка неодмінно порадує і ваших близьких за повсякденним обіднім столом, і гостей за святковим!
Приготовлена з улюблених продуктів, вона неодмінно сподобається і діткам, і дорослим. Потрібно зауважити, що таке блюдо стане приємним доповненням до різних алкогольних напоїв і просто до чаю. Та й готується рулет досить просто і швидко.

Щоб приготувати рулет з лаваша з морквиною , нам знадобляться:

  • лаваш – 3 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • огірок – 2 шт.
  • твердий сир – 250 г
  • морква по -корейськи – 300 г
  • соус ( домашній) – за смаком
  • зелень ( кріп , петрушка) – 200 г
  • майонез – 300 г
  • часник – 3 зубки
  • спеції – за смаком

Як приготувати рулет з лаваша з морквиною :

1 . Отже, почнемо з того , що підготуємо всі продукти для начинки. Для цього спочатку натираємо на крупній тертці твердий сир ( будь-який, на ваш смак).
2 . Очищаємо часник і дрібно-дрібно нарізаємо його або пропускаємо через прес. Змішуємо його з майонезом і рештою спеціями ( за смаком).
3 . Промиваємо під холодною водою всі овочі і зелень , а потім обов’язково обсушуємо їх. Після цього зелень дуже дрібно нарізаємо. Болгарський перець і свіжі огірки нарізаємо тонкими смужками (уздовж ) , а їх, у свою чергу , розрізаємо навпіл.
4 . Тепер розкладаємо на столі харчову плівку або фольгу (потім в ній ми будемо зберігати наш рулет , так він довше буде залишатися свіжим ) і викладаємо на неї зверху лаваш . Тепер викладаємо на нього натертий сир , а зверху сиру кладемо другий шар лаваша . Змащуємо лаваш майонезною заправкою (з часником ) і домашнім соусом. Потім присипаємо його подрібненою зеленню.
5 . Викладаємо зверху на зелень останній ( третій) шар лаваша , який також змащуємо майонезом і домашнім соусом. На них викладаємо нарізаний перець і огірки і слідом же – морквину по- корейськи (якщо вона занадто довга – трохи подрібніть її ) .
6 . Далі починаємо загортати лаваш в рулет ( робимо це акуратно ) . Тепер готовий рулет ретельно замотуємо в харчову плівку ( або фольгу ) і відправляємо його просочуватися в холодильник (десь на годинку , хоча при бажанні його можна їсти відразу ж після приготування) .

Отже , при подачі на стіл нарізаємо рулет з морквою на невеликі порційні шматочки і викладаємо їх на гарне блюдо (яке при бажанні можна прикрасити листям салату або зеленню з овочами) .

Рулет з лаваша з морквиною

Приємного всім апетиту!

Рулет з лаваша з морквиною обновлено: Січень 29, 2017 автором: Катя
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика