Рійет з копченого лосося

Рійет з копченого лосося

Сьогодні я несу вам рецепт дуже смачної, але при цьому простої у виконанні закуски. Це рійет з лосося гарячого копчення. Простіше кажучи, намазка на тости або крекери. Її краса в тому, що ви можете приготувати її побільше і їсти 2-3 дні. І це буде непоганою запасною закускою на випадок раптового нашестя гостей.

Замість або разом з кропом ви можете додати сюди зелену цибулю (а ще краще – шніт-цибулю, тоненьку таку) або лимонну цедру в розумних кількостях.

Інгредієнти на 4-6 порцій:

  • 150 г вершкового сиру (творожного, а не плавленого; маскарпоне не підійде)
  • 150 г лосося гарячого копчення (вага без шкіри і кісток)
  • 4-5 гілочок кропу
  • лимонний сік за смаком
  • сіль і перець за смаком

 

Рійет з копченого лосося

Приготування:

Дрібно рубаємо кріп, змішуємо з вершковим сиром, приправляємо сіллю, перцем і лимонним соком.

Рійет з копченого лосося

Додаємо м’якоть лосося, розібрану виделкою на дрібні шматочки.

Рійет з копченого лосося

Перемішуємо. При необхідності додаємо ще лимонного соку.

Рійет з копченого лосося

Подаємо на грінках або крекерах.

Рійет з копченого лосося

Смачного!

Рійет з копченого лосося обновлено: Лютий 3, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика