
Смажений в яйці лаваш з начинкою – це просто смакота. Конвертики виходять дуже смачні і соковиті. Таке блюдо можна приготувати на сніданок. Також вкуснячий смажений лаваш складаємо в пластиковий контейнер і беремо з собою на природу.
- лаваш тонкий
- сир
- ковбаса
- цибуля
- помідор
- перець салатний
- петрушка
- сирок Янтарний
- огірки солоні
- Соус «Папрік»
- майонез
- гірчиця
- яйце
- молоко
- масло рослинне
Готуємо льезон: збити яйце з молоком і щіпкою солі.
Лаваш розрізати на рівні квадратні частини.
Готуємо нарізку для начинки: порізати ковбасу, сир, цибулю, перець, помідори.
Готуємо соуси: Солоний огірок порізати дрібним кубиком і змішати з «Янтарним сирком». Змішати майонез з гірчицею. І третій варіант у мене готовий соус, покупний «Папрік».
Лаваш змастити соусом, викласти ковбасу, перець, цибулю, помідор, листок петрушки, сир і загорнути краї в конвертик. Покласти швом в низ.
Вмочити в льєзон і обсмажити на рослинному маслі, на середньому вогні, з обох сторін. Викладати спочатку на сковороду швом вниз.
Смажений лаваш викласти на паперову серветку, потім перекласти НЕ щільно на блюдо. Подавати лаваш теплим.
Приємного апетиту!
Leave a Reply