Смажений лаваш в яйці з начинкою

» » » Смажений лаваш в яйці з начинкою
Смажений лаваш в яйці з начинкою

Смажений в яйці лаваш з начинкою – це просто смакота. Конвертики виходять дуже смачні і соковиті. Таке блюдо можна приготувати на сніданок. Також вкуснячий смажений лаваш складаємо в пластиковий контейнер і беремо з собою на природу.

  • лаваш тонкий
  • сир
  • ковбаса
  • цибуля
  • помідор
  • перець салатний
  • петрушка
  • сирок Янтарний
  • огірки солоні
  • Соус «Папрік»
  • майонез
  • гірчиця
  • яйце
  • молоко
  • масло рослинне

Готуємо льезон: збити яйце з молоком і щіпкою солі.
Лаваш розрізати на рівні квадратні частини.
Готуємо нарізку для начинки: порізати ковбасу, сир, цибулю, перець, помідори.
Готуємо соуси: Солоний огірок порізати дрібним кубиком і змішати з «Янтарним сирком». Змішати майонез з гірчицею. І третій варіант у мене готовий соус, покупний «Папрік».
Лаваш змастити соусом, викласти ковбасу, перець, цибулю, помідор, листок петрушки, сир і загорнути краї в конвертик. Покласти швом в низ.
Вмочити в льєзон і обсмажити на рослинному маслі, на середньому вогні, з обох сторін. Викладати спочатку на сковороду швом вниз.
Смажений лаваш викласти на паперову серветку, потім перекласти НЕ щільно на блюдо. Подавати лаваш теплим.

Смажений лаваш в яйці з начинкою
Приємного апетиту!

Смажений лаваш в яйці з начинкою обновлено: Січень 31, 2017 автором: Анжелка
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика

Warning: Unknown: open(/home/texpobut/.system/tmp/sess_q587it09ivd7uv9ljcgf99t9h0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/texpobut/.system/tmp) in Unknown on line 0