Суфле із сьомги

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Суфле из семги 9

Інгредієнти

  • 500 г філе сирої сьомги або форелі
  • 2 білки
  • 300 мл вершків 33-35%
  • сіль

для прикраси:

  • вершковий сир (Альметте, Філадельфія, Маскарпоне і т.д.)
  • ікра

790_010051rgc_3270_b
Приготування
Суфле просто тане в роті! Ніжне-ніжне, повітряне, легке!
Прекрасно підійде для романтичної вечері.
Рекомендую використовувати саме сьомгу або форель, тому що з горбушею або іншою рибою вийде абсолютно інший смак, не такий вишуканий.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 10-12 порцій.
790_0251rgc_3293_b

Рибу нарізати великими шматочками.

790_0351rgc_3311_b

Подрібнити в блендері.
Якщо блендера немає, можна пропустити філе через м’ясорубку.

790_0451rgc_3327_b

Білки збити з сіллю (близько 0.5 ч.л.).

790_0586iog_3361_b

Додати вершки.
Збивати до тих пір, поки маса не почне густіти.

790_0686iog_3370_b

Додати рибу, акуратно перемішати.

790_0786iog_3389_b

Викласти желе у формочки для запікання.
Силіконові формочки змащувати не треба, решту трохи змастити олією.

790_0886iog_3402_b

Форму з суфле поставити в глибокий лист або у форму більшого розміру.
У деко налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Під час випікання суфле підніметься, потім осяде – це нормально.
Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок.
За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле сиром (викласти по краях).
Якщо шприца немає, можна сир покласти в пакет, відрізати куточок, і видавити сир.
У серединку викласти ікру.

790_0120351_3707_6gi

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.