Тартар з лосося

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Легкий і простий тартар, який розкриває смак лосося і не затуляє його спеціями і кислотою.
Дивно смачна і елегантна закуска.

Знадобиться:

  • Філе лосося,
  • Червона цибуля, або шалот, 1/3 цибулини (шалот 1 шт.)
  • Часник молодий, 2 зубчики
  • Перець чилі свіжий, трохи
  • Каперси, 1/2 ст. ложки
  • Сіль морська, трохи
  • Чорний мелений перець, за смаком
  • Лимонний сік, 1 ч. ложка
  • Соєвий соус, 1 ч. ложка
  • Бальзамічний оцет, 1/2 ч. ложки
  • Оливкова олія, 1/2 ст. ложки
  • Авокадо за смаком, посолене, поперчене і збризнуте лимонним соком

Приготування:
Нарізаємо рибу невеликими кубиками.

Додаємо дрібно нарізані цибулю, часник, чилі і каперси. Солимо трохи (буде ще соєвий соус), перчимо й перемішуємо.

Готуємо заправку – змішуємо лимонний сік, бальзамічний оцет, соєвий соус і оливкове масло. Заправляємо, перемішуємо ще й даємо постояти в холодильнику хвилин 10.

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.