
Я люблю яблука в поєднанні з м’ясом, будь то качка, яловичина або курка, можна просто обсмажити м’ясо шматочками і додати яблуко, вийде прекрасне блюдо з небанальним смаком. Або приготувати порційно як в даному рецепті …
- Яблука (160 г) 1 шт.
- Мед 5 г
- Телятина 150 г
- Вино червоне десертне 100 мл
Яблуко нарізати товстими кружальцями, змастити медом (за бажанням) і обсмажити на сковороді, злегка, щоб кружечки не втратили форму.
М’ясо (телячий або яловичий стейк) приправити сіллю і перцем за смаком, обсмажити на сковороді або на грилі.
У сковороду з залишками м’ясного соку хлюпнути солодкого, червоного, хересного вина або бальзамічного оцту, трохи прогріти, щоб рідина загусла.
Полити соусом м’ясо.
Приємного апетиту!
Leave a Reply