Телятина з яблуками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Телятина с яблоками 2

Я люблю яблука в поєднанні з м’ясом, будь то качка, яловичина або курка, можна просто обсмажити м’ясо шматочками і додати яблуко, вийде прекрасне блюдо з небанальним смаком. Або приготувати порційно як в даному рецепті …

  • Яблука (160 г) 1 шт.
  • Мед 5 г
  • Телятина 150 г
  • Вино червоне десертне 100 мл

14037536541727561
Яблуко нарізати товстими кружальцями, змастити медом (за бажанням) і обсмажити на сковороді, злегка, щоб кружечки не втратили форму.
14037536544837568
М’ясо (телячий або яловичий стейк) приправити сіллю і перцем за смаком, обсмажити на сковороді або на грилі.
1403753654264default7


У сковороду з залишками м’ясного соку хлюпнути солодкого, червоного, хересного вина або бальзамічного оцту, трохи прогріти, щоб рідина загусла.
Полити соусом м’ясо.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.