Террін з курки з кешью

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Цей террін можна подавати і як холодну закуску, і як гаряче блюдо. Буде чудово, якщо на додаток до нього ви приготуєте який-небудь соус. Найпростіший варіант – це базиліковий песто. Фарш найкраще взяти з темного курячого м’яса – з м’якоті стегенець. В крайньому випадку, змішаний – з білого і темного м’яса. Чистий фарш з грудок дасть сухуватий террін на виході.
З горіхів як альтернативу можна розглядати волоський горіх. Ну і фісташки. Решта горіхи твердоваті для цього терріна.

Інгредієнти на 8-10 порцій:

  • 1 кг фаршу з курки
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. зернистої гірчиці
  • 2 ст.л. сметани або жирних вершків
  • невеликий пучок петрушки
  • 3 зубчики часнику
  • 100 г кешью
  • сіль за смаком

terrin-iz-kuricy-s-keshyu-1

Приготування:

Кладемо всі інгредієнти в миску.

terrin-iz-kuricy-s-keshyu-2

Ретельно перемішуємо. Кладемо на складений удвічі аркуш фольги і формуємо у вигляді поліна довжиною близько 40 см.

terrin-iz-kuricy-s-keshyu-3

Загортаємо у фольгу, закручуємо краї за принципом цукеркової обгортки. Повинен вийти циліндр діаметром близько 5-6 см.

terrin-iz-kuricy-s-keshyu-4

Кладемо на деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Готовий террін виймаємо з духовки і даємо йому охолонути прямо у фользі.

Нарізаємо і подаємо.

terrin-iz-kuricy-s-keshyu

Смачного!

 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.