Террін з індички і курки з рожевим перцем

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

У мене для вас є рецепт дуже смачної закуски, яку можна приготувати заздалегідь. Причому не тільки на свята – це відмінний варіант для буденних перекусів, а то й для швидких вечерь – ви завжди можете розігріти на сковороді пару скибочок цього терріна і подати його зі свіжими овочами.
Якщо у вас немає рожевого перцю – ви можете просто не використовувати його. Террін буде смачним в будь-якому випадку. Але перець все ж додасть страві пікантності.

Інгредієнти на 2 форми 18 * 9:

  • 2 курячих філе загальною вагою близько 500 г
  • 2 ч.л. зернистої гірчиці
  • 2 зубчики часнику
  • 3-4 гілочки кропу
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • 1 ч.л. рожевого перцю горошком
  • 700 г філе стегна індички

terrin-iz-indeiki-i-kuricy-s-rozovym-percem-1
Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки і кладемо в чашу блендера. Додаємо гірчицю, натертий часник, нарізаний кріп. Рубаємо досить дрібно. Солимо і перчимо до смаку, додаємо рожевий перець і перемішуємо. Якщо блендера немає, ви можете пропустити філе через м’ясорубку з дрібними гратами і змішати з іншими інгредієнтами.
terrin-iz-indeiki-i-kuricy-s-rozovym-percem-2
Філе стегна індички нарізаємо на шматочки середнього розміру.
terrin-iz-indeiki-i-kuricy-s-rozovym-percem-3


Форми застиляємо фольгою. На дно кладемо третину курячого фаршу.
terrin-iz-indeiki-i-kuricy-s-rozovym-percem-4
Далі – половину шматочків індички. Солимо і перчимо.
terrin-iz-indeiki-i-kuricy-s-rozovym-percem-5
Потім знову фарш, індичку, сіль-перець і фарш що залишився. Накриваємо фольгою, ставимо в форму більшого розміру і наливаємо в неї окропу так, щоб він доходив до верхньої третини форм з терріном. Відправляємо в попередньо розігріту до 150 градусів духовку і запікаємо 1,5 години.
Виймаємо, даємо охолонути до кімнатної температури. Зверху на фольгу кладемо вантаж (добре підходять пакети з соком) і відправляємо на ніч у холодильник.
Відпочивший террин нарізаємо на скибочки і подаємо.
terrin-iz-indeiki-i-kuricy-s-rozovym-percem
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.