Торт з печінки (Печінковий торт)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Торт из печени 6

Страви з печінки виключно корисні і поживні. До складу печінки входить безліч вітамінів і мінералів, корисні білки, колаген. Приготування торта з печінки, рецепт якого ми розглянемо, не займе у вас багато часу, а ось результатом будуть приємно здивовані всі гості. Для приготування торта можна використовувати печінку різних сортів, а кращим соусом для подачі торта буде сметана або сметанний соус з базиліком, часником і меленим чорним перцем.
Інгредієнти:

  • печінка 700 гр.
  • яйця 2 шт.
  • молоко 100 мл.
  • борошно 100 гр.
  • цибуля 200 гр.
  • морква 200 гр.
  • часник 3 зубчики
  • майонез за смаком
  • сіль за смаком
  • рослинне масло за смаком
  • зелень за смаком
  • відварені яйця за смаком
  • помідори за смаком

foto_1_21
Цибулю і моркву очищаю. Цибулю нарізаю подрібніше, а моркву тру на середній тертці. Обсмажую цибулю і моркву на рослинному маслі.
foto_2_21
У майонез додаю часник видавлений через прес і перемішую.
foto_3_21


Печінку промиваю, очищаю від плівок і пропускаю через м’ясорубку. Додаю збиті яйця і перемішую. Вливаю молоко і змішую до однорідної маси. Поступово додаю просіяне борошно і перемішую.
foto_4_21
На змащеній маслом сковорідці смажу п’ять млинчиків – смажу по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
foto_5_20
Блінчик змащую майонезом і викладаю шар моркви з цибулею. Накриваю наступним блінчиком. Таким чином всі млинці збираю в торт.
Прикрашаю торт – боки посипаю тертим білком, верх торта посипаю тертим жовтком і викласти трояндочки з помідорів, додати свіжу зелень. Торту даю час просочитися і подаю на стіл.

tort_iz_pecheni_0
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.