
Той , хто придумав тришаровий сендвіч , був дуже винахідливою людиною , а тому і сендвіч вийшов незвичайно смачним і ситним.
Щоб приготувати тришаровий сендвіч , знадобляться такі інгредієнти (на 4 порції) :
- 3 помідора
- 2 шматки філе індички
- 1 ст. л . меленої паприки
- 8 скибочок бекону
- 12 шматків білого хліба
- 100 г сиру чеддер
- 100 г копченої шинки
- половина качана салату- латуку
- сіль за смаком
- чорний перець мелений – за смаком
- 1 стакан легкого майонезу
- 1 маринований огірок
- сік 1 лимона
- 2 ст.л. борошна
- трохи оливкової олії
Тришаровий сендвіч готується наступним чином:
1 . Натріть філе індички сіллю і рясно збризніть лимонним соком. Залиште на 15 хв . , Потім обсушити паперовими серветками.
2 . Змішайте борошно з чорним перцем і паприкою , обваляйте кожен шматок філе в суміші що вийшла і обсмажте в оливковій олії на сковороді по 3 хв . з кожного боку. Потім переставте в духовку , розігріту до 160 ° С на 15 хв . Дайте охолонути.
3 . Обсмажте бекон до хрускоту на сухій розжареній сковороді обсмажити бекон до хрускоту і перекладіть його на тарілку.
4 . Потім у цій же сковороді на жирі що залишився від бекону підсмажте шматки хліба.
5 . Наріжте індичку , шинку і сир на тонкі скибочки , помідори – на кружки, маринований огірок – на поздовжні пластини.
6 . Змастіть кожен шматок хліба майонезом і зробіть тришаровий сендвіч у наступній послідовності:
1 ) шматочок хліба + 2 скибочки бекону + лист салату + кружок помідора
2 ) шматочок хліба + салат + сир + філе індички + кружок помідора + маринований огірок + шинка
3 ) накрийте зверху третім шматочком хліба.
7 . Кожен сендвіч розріжте по діагоналі і закріпіть зубочисткою.
Приємного апетиту!
Leave a Reply