
- 1 цибулина
- 0,5 кореня селери
- 5-6 пір’їнок зеленої цибулі
- 1 баклажан
- рослинне масло
- 100 г рису, відварити
- 5 шт. солодкого перцю
- 200 г моцарели
- петрушка
- сіль, чорний перець (мелений) – за смаком.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Корінь селери очистити і нарізати маленькими кубиками,
зелену цибулю – кільцями, петрушку порубати. Баклажан очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
У сковороді розігріти рослинне масло, викласти цибулю і селеру і смажити, помішуючи, 5 хвилин. Додати баклажан і готувати на маленькому вогні ще 5 хв.

Зняти з вогню, додати відварний рис, зелену цибулю, петрушку, посолити і поперчити.
Духовку нагріти до 190С. Стручки перцю вимити, кожен стручок розрізати вздовж на половинки і видалити насіння. Наповнити половинки перцю получившимся фаршем, викласти у форму і запікати 15 хвилин.

Потім дістати з духовки, зверху викласти скибочки моцарели

і поставити в духовку ще на 15 хвилин.

Смачного!
Leave a Reply