Фарширований перець з моцарелою і баклажанами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Фаршированный перец с моцареллой и баклажанами 7
  • 1 цибулина
  • 0,5 кореня селери
  • 5-6 пір’їнок зеленої цибулі
  • 1 баклажан
  • рослинне масло
  • 100 г рису, відварити
  • 5 шт. солодкого перцю
  • 200 г моцарели
  • петрушка
  • сіль, чорний перець (мелений) – за смаком.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Корінь селери очистити і нарізати маленькими кубиками,
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
зелену цибулю – кільцями, петрушку порубати. Баклажан очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


У сковороді розігріти рослинне масло, викласти цибулю і селеру і смажити, помішуючи, 5 хвилин. Додати баклажан і готувати на маленькому вогні ще 5 хв.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Зняти з вогню, додати відварний рис, зелену цибулю, петрушку, посолити і поперчити.
Духовку нагріти до 190С. Стручки перцю вимити, кожен стручок розрізати вздовж на половинки і видалити насіння. Наповнити половинки перцю получившимся фаршем, викласти у форму і запікати 15 хвилин.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Потім дістати з духовки, зверху викласти скибочки моцарели
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
і поставити в духовку ще на 15 хвилин.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.