
Такі помідори – прекрасна закуска. Готуються легко і просто. На святковому столі виглядають ефектно.
Замість Альметте можна використовувати Філадельфію або густу сметану.
Замість черрі можна використовувати звичайні помідори. Після того, як ви їх нафаршируєте, звичайні помідори можна розрізати на 4 сектори (для того, щоб їх було зручніше їсти).
Інградієнти
- 30-35 шт. помідорів чері
начинка № 1:
- 1 яйце
- 50 г відварених креветок
- 1 ст.л. Альметте
- сіль
- перець
начинка № 2:
- 2 ст.л. Альметте
- базилік (або кріп, петрушка)
- сіль
- перець
начинка № 3:
- авокадо
- 50 г слабосоленої сьомги
- 1 ст.л. Альметте
Приготування
У помідорок зрізати верхівку.
За допомогою чайної ложки вийняти м’якоть (м’якоть нам стане в нагоді для начинки № 2).
Базилік дрібно нарізати.

Креветки дрібно нарізати.

Авокадо почистити, вийняти кісточку, м’якоть нарізати дрібними кубиками.

Сьомгу дрібно нарізати.

Готуємо начинку № 1.
Яйце натерти на дрібній тертці.

Додати креветки, трохи посолити, поперчити.

Додати Альметте, добре перемішати.

Для начинки № 2 змішати м’якоть з помідор (сік злити), базилік, Альметте.
Посолити, поперчити.

Готуємо начинку № 3.
Змішати авокадо і сьомгу.

Додати Альметте, добре перемішати.

Помідори нафарширувати отриманими начинками.

Приємного апетиту!
Leave a Reply