Форель слабкої солі

» » » Форель слабкої солі
Форель слабкої солі

Готова риба відмінно підходить для бутербродів, суші, на закуску.
Єдиний мінус – зберігається близько двох тижнів, потім смак змінюється, і риба псується.
Найчастіше я купую форель, але за цим рецептом можна солити будь-яку червону рибу.

  • Форель 1000 г
  • Сіль 7 ч.л.
  • Цукор коричневий 10 г
  • Білий перець мелений ½ ч.л.
  • Шафран 0.1 ч.л.
  • Кріп сушений 1 ч.л.
  • Вино біле сухе (столове) 10 мл

Форель слабкої солі
Найкраще підійде ціла риба.
Очистити її і випатрати, якщо є необхідність, відрізати хвіст і голову, з них, до речі, вийде класна уха.
Форель слабкої солі
Частину тушки, що залишилася розрізати уздовж спини і акуратно відокремити від ребер з обох сторін.
У підсумку повинні вийти дві половинки без кісток.
Хребет можна додати в набір для юшки.
Форель слабкої солі
Тепер змішайте прянощі.
Я не купую білий цукор, тому в списку значиться коричневий, але вони взаємозамінні.
Можна додати трохи лимонного соку.
Форель слабкої солі
Потроху влийте в прянощі вино, щоб вийшла густа кашка.
Підійде і горілка, і вода, але не червоне вино.
Форель слабкої солі
Рівномірно нанесіть кашку на обидві половинки риби, складіть їх і приберіть в холодильник на ніч.
Форель слабкої солі
Приємного апетиту!

Форель слабкої солі обновлено: Лютий 1, 2017 автором: Наталия
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика