Форель слабкої солі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Форель слабой соли 1

Готова риба відмінно підходить для бутербродів, суші, на закуску.
Єдиний мінус – зберігається близько двох тижнів, потім смак змінюється, і риба псується.
Найчастіше я купую форель, але за цим рецептом можна солити будь-яку червону рибу.

  • Форель 1000 г
  • Сіль 7 ч.л.
  • Цукор коричневий 10 г
  • Білий перець мелений ½ ч.л.
  • Шафран 0.1 ч.л.
  • Кріп сушений 1 ч.л.
  • Вино біле сухе (столове) 10 мл

1411047299632zCl9BULsUw8
Найкраще підійде ціла риба.
Очистити її і випатрати, якщо є необхідність, відрізати хвіст і голову, з них, до речі, вийде класна уха.
1411047299603hT1mkzaPY
Частину тушки, що залишилася розрізати уздовж спини і акуратно відокремити від ребер з обох сторін.
У підсумку повинні вийти дві половинки без кісток.
Хребет можна додати в набір для юшки.
1411047299784BrfyUu5lYfk


Тепер змішайте прянощі.
Я не купую білий цукор, тому в списку значиться коричневий, але вони взаємозамінні.
Можна додати трохи лимонного соку.
1411047300645GMn7qNCOIw
Потроху влийте в прянощі вино, щоб вийшла густа кашка.
Підійде і горілка, і вода, але не червоне вино.
1411047300946MDNdzw0n6Qc
Рівномірно нанесіть кашку на обидві половинки риби, складіть їх і приберіть в холодильник на ніч.
1411047298121W2TY8QzKTc
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.