Як приготувати гамбургер – фоторецепти гамбургера

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Как приготовить гамбургер — Фоторецепт гамбургера 8

Гамбургер готувати досить просто і багато хто помилково можуть вважати що гамбургери шкідливі. Але якщо ви робите все в дома, знаєте звідки ваші продукти, з чого зроблений фарш, заправка і так далі – вам нічого боятися, ваш гамбургер зроблений в домашніх умовах буде прекрасною закускою або основною їжею для гостей.

1-kopiya-kopiya
У цьому фоторецепті приготування бургера я досить докладно розклала всі процеси приготування.
Інгредієнти для приготування гамбургера :

  • цибуля зелена
  • цибуля звичайна
  • майонез
  • часник
  • Зелень , будь-яка, яка подобається
  • Капуста (листя салату)
  • М’ясний фарш ( будь-який, як ви хочете)
  • Сіль , перець , спеції
  • Булочка (можна купити спеціальну для гамбургерів або хот -догів )

Процес приготування гамбургера :
Почнемо з заправки , тут або готуємо майонез самі , або беремо покупний і в нього додаємо трохи часнику , зелені, цибулі зеленої , і все це перемішуємо , якщо вам не подобається шматочки цибулі та таке інше , тоді просто замість перемішування ложкою використовуйте блендер.

1
2


Пробуємо що вийшло …
31
Переходимо до м’яса, беремо фарш і додаємо в нього сіль і перець, на свій розсуд, все це перемішуємо і формуємо котлетободонні коржі.
41
Якщо у вас є така от сковорода-гриль, буде дуже чудово обсмажити м’ясо саме на ній, або просто гриль, якщо ні – смажимо на звичайній, по 3 хвилини з кожного боку, щоб не пересушити м’ясо!
51
Можна трохи посмажити булку на тій же сковороді перед тим як викладати всі інгредієнти, тож починаємо викладати, мажемо булку заправкою, кладемо м’ясо, лист салату, капусти, загалом то, що вам подобається!
61
Злегка притискаємо булку і, звичайно ж, гарячими подаємо до столу!
7
8

but118
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.