8 простих рецептів сендвічів з рибою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
8 простых рецептов сэндвичей с рыбой 1

Сендвічі можна зробити з будь-якою рибою – відвареною, смаженою, слабосоленою, копченою і т.д. Все це справа смаку. Лише візьміть підходящі додаткові інгредієнти, соус, який гармонійно оформить їх смак – і справа в капелюсі!

СЕНДВІЧІ з пастою з анчоусів
Інргідіенти:

  • 150г анчоусів,
  • 20г оливкової олії,
  • варене яйце, м’ята,
  • мускатний горіх,
  • шматочки хліба.

Відокремити філе анчоусів від усього іншого, дрібно порубати ножем, змішати з сухою м’ятою і мускатом в невеликій кількості, розтерти до однорідності (можна зробити все це за допомогою блендера). Продовжуючи перемішувати, поступово вливати в масу оливкову олію, доводячи суміш до однорідності. Яйце нарізати кружальцями. Тонкі шматочки хліба змастити приготовленою пастою з анчоусів, викласти на кожен по кружку яйця, попарно з’єднати шматочки хліба і подати сендвічі до столу.
Для наступних сендвічів можна використовувати будь-яку копчену рибу.
СЕНДВІЧІ З копченою рибою
674571a4de
Інргідіенти:

  • 300г філе копченої риби,
  • 75г рослинної олії,
  • 2 варених яєчних жовтки,
  • сік лимона,
  • хліб.

Перекрутити філе риби разом з яєчними жовтками через м’ясорубку, влити сік лимона і масло і до однорідності вимісити масу. Змастити масою половину шматочків хліба, накрити рештою і подати сендвічі до столу.
Ці дуже прості в приготуванні сендвічі – справжній делікатес, який сподобається багатьом.
Багато варіантів сендвічів можна приготувати з оселедцем – найпопулярнішою рибкою в нашій країні.
СЕНДВІЧІ З ОСЕЛЕДЦЕМ І ЯБЛУКОМ (форшмак)
Інргідіенти:

  • 300г філе оселедця,
  • 70г вершкового масла,
  • 8 шматочків білого хліба,
  • 2 яйця варених,
  • 3/4 яблука зеленого,
  • чорний перець.

Очистити яблука від шкірки, видалити насіння, кубиками нарізати вершкове масло. Перекрутити філе оселедця в м’ясорубці, додавши половину яблука і варені яйця, покласти вершкове масло, поперчити, перемішати і ще раз пропустити все через м’ясорубку. Підсушити на сковороді шматочки хліба, нарізати яблуко що залишилося тонкими часточками, змастити приготовленою масою всі шматочки хліба, на половину викласти скибочки яблука, накрити рештою, злегка обсмажити сендвічі, розрізати по діагоналі і подати до столу.
Такі сендвічі можна подати як закуску на святковий стіл.
СЕНДВІЧІ З ОСЕЛЕДЦЕМ, БУРЯКОМ І сиром
Інргідіенти:

  • 100г сирного сиру,
  • 2-3 зубчики часнику,
  • по 1 філе оселедця слабосоленого і буряка відвареного,
  • яйце варене,
  • хліб,
  • сіль.

Відварений остигнулий буряк на 3 год. прибрати в холод, очистити, кубиками нарізати і перемішати з видавленим часником, сиром і сіллю, в блендері все подрібнити в мус, прибрати на 1 год. в холод. Часточками нарізати яйце, тонко нарізати оселедець. Змастити хліб буряковим мусом, укласти зверху на половину з них скибочки яєць і оселедця, накрити рештою шматочками хліба.
СЕНДВІЧІ З ОСЕЛЕДЦЕМ І СМЕТАНОЙ
1121872bd8
Інргідіенти:

  • 100г сметани,
  • 70мл оливкової олії,
  • 20мл оцту винного,
  • 4 корнішона 1 філе оселедця слабосоленого,
  • ¼ солодкого червоного перцю,
  • листя салату,
  • петрушка,
  • зелена цибуля,
  • хліб чорний.

Скибочками нарізати філе оселедця, сметаною змастити шматочки хліба, викласти на половину з них листя салату, шматочки оселедця і нарізані корнішони, скропити оливковою олією і оцтом, змішавши їх попередньо. Викласти на шматочки хліба солодкий перець, петрушку, зелену цибулю, на них – скибочки хліба що залишилися.
Ще один дуже популярний варіант для сендвічів з рибою – сьомга або форель слабосолона, з якими ця закуска виходить просто казковою.
САНДВІЧ з сьомгою і ШПИНАТОМ
Інргідіенти:

  • 100г слабосоленої сьомги або форелі,
  • 30г сиру Філадельфія,
  • 10г зернистої гірчиці,
  • ¼ пучка шпинату,
  • білий хліб.

Змастити шматочки хліба з одного боку вершковим сиром, викласти на половину з них по 1 ч.л. зернистої гірчиці, зверху – листя шпинату, потім пластинки риби. Накрити сендвічі шматочками хліба що залишилися, подати до столу.
СЕНДВІЧІ з сьомгою і маслинами
cded515085


Інргідіенти:

  • 100г філе сьомги,
  • по 2 гілочки кропу і петрушки,
  • по 1 багета і лимону,
  • 3 ст.л. вершкового масла,
  • маслини.

Нарізати багет, підрум’янити шматочки в духовці або тостері. Порубати петрушку, віджати сік з лимона, в чаші блендера збити з вершковим маслом. Змастити шматочки багета лимонним маслом, викласти на половину з них шматочки риби, часточки лимона без шкірки, нарізані кільцями маслини, кріп, накрити шматочками без начинки.
Такі сендвічі можна зробити з будь-яким іншим хлібом.
СЕНДВІЧІ з сьомгою, огірків і м’яким сиром
Інргідіенти:

  • 100г сиру м’якого будь-якого за смаком,
  • по 20г зелені кропу і базиліку,
  • по 4 листа салату і шматочки хліба,
  • по 2 скибочки сьомги і свіжих огірка,
  • білий мелений перець, сіль.

Дрібно нарізати зелень, перемішати з м’яким сиром, поперчивши. Очистити огірки від шкірки, тонкими кружками нарізати. Змастити сирною масою всі шматочки хліба, викласти на половину огірки, рибу, салат, накрити рештою скибочками хліба, притиснути.

5ea3e489da
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.