Млинцевий торт із заварним кремом, яблуками і корицею

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Блинный торт с заварным кремом, яблоками и корицей 14

Від усієї душі вітаю вас з початком Масляної!
Пропоную простий, але дуже смачний рецепт.
Торт виходить ніжний і дуже ситний.
Замість яблук можна використовувати будь-яку ягоду, фрукти, горіхи.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти

  • 10-15 млинчиків (можна приготувати за цими рецептами: Млинці, Млинці
  • дріжджові
  • )
  • 500 г яблук
  • 30 г вершкового масла
  • 1-2 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. кориці

крем:

  • 500 мл молока
  • 150 г цукру
  • 4 жовтка
  • 50 г борошна
  • паличка ванілі (або 2 ч.л. ванільного цукру)

950_010027fuo_0552_p
Приготування
Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
950_0227fuo_0558_p
Жовтки розтерти з цукром.
950_0327fuo_0562_p


Додати насіння ванілі.
950_0427fuo_0567_p
Додати борошно, перемішати.
950_0527fuo_0572_p
Молоко довести до кипіння.
950_0851gp6_0592_p
Гаряче молоко влити в жовтки, перемішати.
950_0751gp6_0587_p
Поставити цю масу на вогонь.
950_0851gp6_0592_p
Варити, при постійному помішуванні, до загусання.
Остудити.
950_0951gp6_0598_p
Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
950_01051gp6_0603_p
На сковороді розтопити вершкове масло.
950_01139zdq_0610_p
Додати яблука.
950_01239zdq_0614_p
Додати цукор (якщо ви використовуєте кислі яблука, цукру можна додати трохи більше).
Накрити кришкою.
Тушити на середньому вогні, до м’якості (близько 5-15 хвилин, залежить від сорту яблук).
950_01339zdq_0617_p
Додати корицю, перемішати.
Остудити.
950_01439zdq_0624_p
Млинчик змастити кремом.
950_0152620n_0628_p
Накрити другим млинчиком.
950_0162620n_0631_p
Змастити кремом.
Накрити третім млинчиком і т.д.
950_0172620n_0634_p
Верхній млинчик теж змастити кремом.
950_0182620n_0639_p
Викласти яблука.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
950_0192620n_0644_p
950_02033moo_0694_p
950_01496d6_0672_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.